Αναδρομή στο παρελθόν, στους ρόλους της αλλά και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Μega Καλημέρα, πριν από δύο χρόνια.

«Το 1968 ήταν έτος Στυλιανοπούλου. Έπαιξα 80 ταινίες. Δεν ζήλεψα κάποιον ρόλο. Όταν έβλεπα στο σενάριο ότι θα κάνω την υπηρέτρια πήδαγα από την χαρά μου. Όλα τα σενάρια είχαν τη σέξι και την υπηρέτρια. Η λέξη σέξι σβηνότανε. Μου έδιναν να κάνω ρόλους σεξουαλικούς και τους έλεγα ότι ο πατέρας μου με προόριζε για δικηγόρο.

Δεν έβγαλα χρήματα γιατί δεν ήταν μεγάλο το κασέ και δεν ήμουν αναγνωρισμένη πρωταγωνίστρια. Την εποχή που μεσουρανούσαμε δεν είχα ούτε φορέματα, ούτε μακιγιέζ», συμπλήρωσε.

«Με την Αλίκη δέσαμε όταν έχασα τη μητέρα μου, σε ένα έργο. Έβαφα μωβ το χολ, πένθιμο. Με πήραν να δουλέψω στο Ρεξ κι εκεί γνώρισα την Αλίκη. Ήμουν μέχρι την τελευταία στιγμή με την Αλίκη. Μου έσφιξε το χέρι και μου είπε “ψιψίνα, γιατί να πεθάνω;”».

«Στην προσωπική μου ζωή δεν ήμουν τυχερή γιατί δεν είχα μυαλό, οι επιλογές μου δεν ήταν καλές. Ο γάμος μου διήρκησε μια ημέρα. Νομίζω δεν τον έχω ξεπεράσει. Αν τον είχα ξεπεράσει θα μπορούσα να έχω παντρευτεί. Θα ήθελα να έχω ένα παιδάκι, αυτό είναι το μαράζι μου, το φαρμάκι το πικρό», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός, για τον γάμο της που διήρκησε μόνο μία ημέρα.


«Κάναμε ένα γύρισμα στην ταινία Ταξιτζού και μας έφυγε το αυτοκίνητο και έπεσε στη θάλασσα. Με έπιασαν οι βατραχάνθρωποι, αλλά έσπασα το πόδι μου. Ήθελαν να μου κόψουν το πόδι και είπα καλύτερα να πεθάνω», πρόσθεσε σχετικά με τα γυρίσματα ταινίας.

«Λίγο σταρ είμαι, μεγάλη δεν μπορώ να το πω» ανέφερε.