Ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Ματίνα Νικολάου έδωσαν από κοινού συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησαν για τη νέα τους θεατρική παράσταση.

Ο ηθοποιός, Λευτέρης Ελευθερίου αρχικά, σχολίασε τα ευτράπελα περιστατικά που έχουν συμβεί επί σκηνής: «Καταρχάς επειδή έχουμε νούμερα πολλά στην επιθεώρηση, μου έχει τύχει να βγω με λάθος κοστούμι, να φοράω στολή τσολιά ενώ έπρεπε να κάνω έναν άνθρωπο που δουλεύει σε γραφείο».

Επίσης, αποκάλυψε τα αρνητικά σχόλια που έχει κατά καιρούς δεχτεί: «Έχουν γραφτεί πολλά για μένα, όπως "τι καραγκιόζης είναι αυτός", "τι δουλειά έχει δίπλα στους καλούς ηθοποιούς', "τι τον πήρατε;", τα οποία έχουν πλάκα, τους λέω να γράψουν από κάτω όμως και το γιατί. Γίνεσαι καλύτερος με τα κακά σχόλια».

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τα παιδιά του: «Μου έχει τύχει να ξεχάσω το παιδί μου στον παιδικό σταθμό, με έπαιρναν τηλέφωνο κι εγώ πήγαινα στη Λάρισα».

Με τη σειρά της, η Ματίνα Νικολάου μίλησε για την παράσταση: «Θυμάμαι να παρακαλάω τον Σταμάτη Φασουλή να κάνει μια επιθεώρηση για να παίξω σε αυτήν. Να που ήρθε ο καιρός λοιπόν. Πολλές φορές μου έχει συμβεί να μη γελάσει το κοινό, είναι πολύ άσχημο να κάνεις κωμωδία και να νομίζεις ότι θα γελάσουν και μετά να μη γελάνε».

Επιπλέον, η  Ματίνα Νικολάου ομολόγησε: «Στη δουλειά έχω σπάσει πόδι, δάχτυλο, μου είχε μείνει το τακούνι μέσα στην σκάλα και δεν ακολούθησε το πόδι».

Τέλος, για τον Νίκο Μουτσινά σχολίασε: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το τι θα κάνει τη νέα σεζόν, όταν θα καταλήξει θα με ενημερώσει, είμαι σε αναμονή. Στην εκπομπή ζουσα επικίνδυνα, άνοιξα το κεφάλι μου με ένα skate».