Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού γυρνούσαν από βόλτα με τον γιο τους και έναν φίλο τους, όταν ο YouTuber αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στη σύντροφό του.

Ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μιλούσε με τον γιο του, σε ανύποπτο χρόνο πέταξε πάνω στη Σοφία Φυρού, μια ψεύτικη κατσαρίδα. Εκείνη έβαλε τις φωνές και του έλεγε επανειλημμένα να την απομακρύνει από πάνω της, παρόλο που ο YouTuber της εξήγησε ότι δεν είναι αληθινή. «Πάρ' το τώρα, έχω αηδιάσει» ακούγεται να φωνάζει αναστατωμένη η Σοφία Φυρού στον σύντροφό της, ο οποίος έχει ξεσπάσει σε γέλια. Το κλιπ ανέβηκε στο TikTok και απέσπασε χιλιάδες likes.


Δείτε το βίντεο

@alexandros.kopsialis Τι θα μου κάνατε στην θέση της; #kopsialis #prank #scary @Σοφία Φυρού ♬ πρωτότυπος ήχος - Αλέξανδρος Κοψιάλης


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξανδρος Κοψιάλης πειράζει με φάρσες τη Σοφία Φυρού. Πριν μερικούς μήνες, ο YouTuber είχε ανεβάσει κι άλλο βίντεο στο TikTok, στο οποίο ήθελε να δει αν θα ζηλέψει. Στο κλιπ, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης παριστάνει πως στέλνει ηχητικό μήνυμα σε μια άλλη γυναίκα, λέγοντάς της «πόσο έχει ομορφύνει».

@alexandros.kopsialis Δοκιμάστε το και εσείς και πείτε μου #kopsialis #sofiafirou ♬ πρωτότυπος ήχος - Αλέξανδρος Κοψιάλης

Συγκεκριμένα, ακούγεται να λέει: «Να είσαι καλά κορίτσι μου, να χαίρεσαι το όνομά σου κι εσύ ό,τι επιθυμείς. Κι εσύ έχεις ομορφύνει πολύ, να είσαι καλά. Φιλιά».

Όπως αποδείχθηκε, το «κόλπο» του λειτούργησε, αφού μόλις η Σοφία Φυρού κατάλαβε ότι μιλάει με άλλη γυναίκα, έστρεψε το βλέμμα της πάνω του. «Βλέπω ότι βγάζεις βίντεο» του είπε τελικά, αφού ωστόσο, είχε ανησυχήσει για την «άγνωστη γυναίκα».