45 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας έκλεισε ο Θέμης Αδαμαντίδης και θα το γιορτάσει με μία μεγάλη συναυλία προς τιμήν του στο Βεάκειο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής: «Αυτό που κάνω δεν το βλέπω σαν εργασία. Μου αρέσει απλά να τραγουδάω για τον κόσμο». Μάλιστα, έγραψε και ένα τραγούδι για τον Ολυμπιακό ως ανταπόδοση για τη χαρά που έφερε με την κατάκτηση του Conference League.

Στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι: «Η κακή μου φήμη με πήγε πίσω. Αρχικά πήγα να αρρωστήσω, αλλά σκέφτηκα εμένα. Όσοι δεν με γνωρίζουν καλά σίγουρα με έχουν παρεξηγήσει».

Η συμβουλή του στους νέους καλλιτέχνες είναι «να μην στηρίζονται μόνο σε μία επιτυχία, το τραγούδι θέλει συναίσθημα».

Ο καλλιτέχνης σχολίασε επιπλέον ότι: «Έχω αφήσει τα πάντα σε αυτόν που μας έχει δημιουργήσει. Ότι έχω ζητήσει από τον Θεό μου το έχει προσφέρει».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αποκτήσει 5 γιους και πρόσφατα έγινε παππούς, καθώς έχει μία εγγονή 5 μηνών. Ο ίδιος παραδέχεται: 
«Άφησα την οικογένεια πίσω για χάρη της δουλειάς. Έχω μετανιώσει για λάθη μου».

Την ημέρα της συναυλίας η σύντροφός του, Βαρβάρα, έχει τα γενέθλιά της και ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκάλυψε πως θα της αφιερώσει ένα τραγούδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1unc5hishr5)