Δεν τον αποκαλούν τυχαία τραγουδιστή-φαινόµενο! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στα 38 του χρόνια είναι ο πιο περιζήτητος καλλιτέχνης, µε το κοινό να τον αγαπά και να τον ακολουθεί σε κάθε του βήµα. Ξεχωρίζει φωνητικά, αλλά και µε την εµφάνισή του, ωστόσο τίποτα από τα δύο δεν θα ήταν αρκετό για να σκαρφαλώσει στην κορυφή, αν πάνω από όλα δεν έκανε µε πάθος, σεβασµό και συνέπ εια αυτό που αγαπά.

Διαβάστε ακόμα: O Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε "διαμαντένιος": Όσα έγιναν στην απονομή για τον δίσκο του με τίτλο "22" (Φωτογραφίες και βίντεο)

Από τα πρώτα του κιόλας βήµατα ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδειξε πως η σοβαρότητα µε την οποία έβλεπε το επάγγελµα του τραγουδιστή ήταν σπάνια για ένα νέο αγόρι. Οι σωστές επιλογές και ο µεγάλος σύµµαχός του, η επιµονή, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο ώστε σήµερα να µιλούν όλοι για έναν καλλιτέχνη που σίγουρα θα γράψει ιστορία.

Αλλωστε, ιστορική ήταν η βραδιά στο Ζάππειο, όπου έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Platinum γιόρτασαν την τεράστια επιτυχία και τις διαµαντένιες πωλήσεις του άλµπουµ «22». Ο ίδιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και ευχαρίστησε τη δισκογραφική του εταιρεία, όλους τους συντελεστές και συνεργάτες του άλµπουµ, καθώς και το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξή του. Το «Secret» ήταν εκεί στη δική του βραδιά και είδε έναν καλλιτέχνη να βιώνει µε συγκίνηση την επιτυχία και την τεράστια αγάπη του κόσµου.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε αυτούς που αντέξαμε, σε κάθε χαμόγελο και επιτυχία, αλλά και σε κάθε κλάμα και ένταση, και είμαστε ακόμη εδώ μαζί

Μιλώντας το ίδιο βράδυ στο «Secret», λίγο πριν αποχωρήσει από το Ζάππειο, µοιράστηκε µαζί µας τα όσα νιώθει. «Η ουσία και η επιτυχία βρίσκονται στις παρέες, στη διαδροµή που διανύσαµε µε όλους τους συντελεστές αυτού του δίσκου και στην ειλικρίνεια που είχαν τα συναισθήµατά µας σε αυτή τη διαδροµή! Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και από σήµερα κιόλας ξεκινάει το καινούργιο ταξίδι για τη δηµιουργία του επόµενου δίσκου», ανέφερε και θέλησε να πει και το δικό του «ευχαριστώ»: «Ενα µεγάλο “ευχαριστώ” σε αυτούς που αντέξαµε, σε κάθε χαµόγελο και επιτυχία, αλλά και σε κάθε κλάµα και ένταση, και είµαστε ακόµη εδώ µαζί».

argiros_aponomi

Tα άτομα που στηρίζουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Για τις διαµαντένιες πωλήσεις βραβεύτηκαν όλοι οι συντελεστές του άλµπουµ, καθώς και ραδιοφωνικοί σταθµοί που στήριξαν το «22». Παρόντες ήταν δεκάδες άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού, των επιχειρήσεων, των έντυπων και ηλεκτρονικών µέσων ενηµέρωσης, συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς και συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και η Μαριάννα Λάτση, η οποία πόζαρε δίπλα στον Κ. Αργυρό, τον Γιάννη Βασιλειάδη και τον Γιώργο Αρσενάκο.

Από τη σηµαντική βραδιά για εκείνον δεν έλειπε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα. Και µπορεί το ζευγάρι να µην έχει προβάλει τη σχέση του ανοιχτά στα media, ωστόσο η Αλεξάνδρα Νίκα έδωσε το «παρών» στη λαµπερή βραδιά για να στηρίξει τον Κωνσταντίνο. Ο γοητευτικός τραγουδιστής µε τις αµέτρητες επιτυχίες και η 25χρονη καλλονή jet setter δεν κρύβουν τη σχέση τους, καθώς τους έχουµε δει µαζί σε κοινές εµφανίσεις να στέκονται ο ένας στο πλάι του άλλου. Η Αλεξάνδρα ήταν στην πρεµιέρα του αγαπηµένου της, στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», ενώ λίγες ηµέρες µετά βρέθηκαν µαζί στο closing party της Αννας Βίσση στο «Hotel Ermou». Αυτή την περίοδο ο Κ. Αργυρός συνεχίζει τις επιτυχηµένες εµφανίσεις του στη «Fantasia», ενώ παράλληλα ετοιµάζεται για τη µεγάλη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του, «Diamond Tour by Coca-Cola», που ξεκινά στις 17 Ιουνίου από την Πάτρα.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά».