Tην είδαμε στη συναυλία-υπερπαραγωγή των Coldplay, στα «Ποσειδώνια 2024», σε event by the sea, μια ανάσα μακριά από τις ηθοποιούς Τόνια Σωτηροπούλου και Μελία Κράιλινγκ. Αλλά και με τη «Σαμάνθα» του «Sex and the City», κατά κόσμον Κιμ Κατράλ. Και με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του κραταιού γαλλικού οίκου μόδας Balmain, Oλιβιέ Ρουστέινγκ, ο οποίος και επιμελήθηκε τις εμφανίσεις της στη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα.

Η Κάιλι Μινόγκ -μετά φυσικά τη σούπερ βρετανική μπάντα- ήταν το πρόσωπο των ημερών. Μια κούκλα στα 56 της, με εκρηκτικό ταμπεραμέντο, πληθωρική προσωπικότητα και αυθορμητισμό, όπως κάθε Δίδυμος που σέβεται το ζώδιό του, εντυπωσίασε όλους όσοι τη γνώρισαν. Η μικροσκοπική Αυστραλιανή που μεσουρανεί (με μεγάλα σαφώς διαλείμματα) στην παγκόσμια pop σκηνή από τα τέλη των 80s παρέμεινε σε λουσάτο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και τραγούδησε με outfits που επιμελήθηκε ο Μr. Balmain.

Στην πριβέ εκδήλωση όπου έδωσε το «παρών» -επρόκειτο για opening weekend- παρευρέθη και η Κιμ Κατράλ, με την οποία βεβαίως και φωτογραφήθηκε. Εκεί και οι Τζο Τζόνας (όπως και στη συναυλία των Coldplay), Λουκ Ίβανς, Σανέλ Ιμάν και η Τόνια και η Μελία.

«Ω, ηλιοβασίλεμα… Ναι, παρακαλώ! Ευχαριστώ για την όμορφη βραδιά στην Αθήνα», σημείωσε σε ανάρτησή της, μαγεμένη από το αττικό ηλιοβασίλεμα, με φόντο τη θάλασσα. Τι κι αν ήταν ντυμένη με φαντεζί τουαλέτα; Πόζαρε στην άμμο σαν κοριτσόπουλο και αυτό το λάτρεψε, όπως ανέφερε σε instastory της.

*Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»