Περίπου 61 εκατ. προβολές έχει συγκεντρώσει το νέο τραγούδι του Έμινεμ, με τίτλο «Houdini», το οποίο έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στο YouTube.

Με τη σειρά του, ο γνωστός ράπερ θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό του για τη στήριξή του, δημοσίευσε στα social media μερικές σκηνές από τα backstage του βιντεοκλίπ. Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε ένα σύντομο κλιπ, σχολιάζοντας στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Κάνω τα δικά μου ακροβατικά. Βίντεο από τα παρασκήνια του Houdini. Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!!!».

Δείτε το βίντεο:



Το εν λόγω τραγούδι φαίνεται πως έχει διχάσει τους θαυμαστές του, με τους νεότερους να αρνούνται να δεχτούν το «επιθετικό στιλ» του καλλιτέχνη, κάνοντας λόγο για «δημόσιο bullying», ενώ σε σχόλια που αφήνουν στο Twitter ζητούν το cancel του Έμινεμ.

Παραδείγματος χάριν, ο στίχος του ράπερ για τον πυροβολισμό που είχε δεχτεί στο παρελθόν, φαίνεται πως ενόχλησε πολλούς. Σε αυτόν, αναφέρει: «Αν ζητούσα από τη Megan Thee Stallion να συνεργαστεί μαζί μου, θα έτρωγα σφαίρα;». Η αναφορά του σχετίζεται με ένα περιστατικό του 2020, όταν ο Tory Lanez πυροβόλησε τη ράπερ στο πόδι της.


Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό αντέδρασε με αυτόν τον στίχο, καθώς θεώρησε πως η εμπειρία της Megan ήταν τραυματική για εκείνη και τόνισε σε αναρτήσεις του στο Twitter πως ο Έμινεμ δεν θα έπρεπε να την είχε συμπεριλάβει στο κομμάτι. 

Φυσικά, υπάρχουν κι εκείνοι που υπερασπίστηκαν τον ράπερ, λέγοντας πως η Megan Thee Stallion έχει πει ψέματα για τον πυροβολισμό της, για να εκμεταλλευτεί τη φήμη του Tory Lanez και να γίνει διάσημη.


Τι είχε καταθέσει η Megan Thee Stallion

Η Megan Thee Stallion, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μέγκαν Πιτ, κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης το 2022, ότι ο ράπερ Tory Lanez, την πυροβόλησε το καλοκαίρι του 2020 με ένα πιστόλι στο πίσω μέρος των ποδιών της και της φώναξε να χορέψει, καθώς έφευγε με ένα όχημα.

Όπως σημείωσε η τραγουδίστρια οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μία διαμάχη, η οποία πήρε απροσδόκητη τροπή, όταν εκείνη άρχισε να προσβάλλει τη μουσική του. Η ίδια χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, για να αφαιρεθούν θραύσματα της σφαίρας από τα πόδια της.

Ο δικηγόρος του Lanez, George Mgdesyan, υποστήριξε ότι οι πυροβολισμοί προκλήθηκαν από τη φίλη της Μέγκαν, Κέλσι Χάρις, σε έναν καβγά ζυλοτυπίας για τον Lanez, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να σταματήσει τον πυροβολισμό. Η υπερασπιστική γραμμή του ράπερ στηρίχθηκε στο ότι η τραγουδίστρια επινόησε μια αφήγηση, βαραίνοντας τον Tory Lanez με έναν πυροβολισμό. Όπως είχε τονίσει ο δικηγόρος του 30χρονου ράπερ: «Η Μέγκαν Πιτ είναι ψεύτρα. Είπε ψέματα για τα πάντα σε αυτή την υπόθεση από την αρχή. Είπε ενόρκως ψέματα εδώ» τόνιζε ο δικηγόρος του 30χρονου ράπερ.

Τελικά η δικαστική απόφαση δικαίωσε την Μέγκαν Πιτ.