Έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γιόρτασε σε µια λαµπερή βραδιά την τεράστια επιτυχία και τις «διαµαντένιες» πωλήσεις του album «22». Ηταν η πρώτη φορά που -και δηµόσια πια η σύντροφός του βρέθηκε στο πλευρό του για να τον στηρίξει, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήµες που ήθελαν τη σχέση τους να είναι αρκετά σοβαρή. Χωρίς να ασχολούνται µε τις κάµερες, ήταν χαλαροί και άνετοι, µε τη σύντροφο του τραγουδιστή να µην ενοχλείται από τα δεκάδες φλας που άστραφταν στο πέρασµά της. Οχι άδικα, αφού επέλεξε µία δηµιουργία της Celia Kritharioti, ένα mini glam φόρεµα µε τη χαρακτηριστική ολοκέντητη διαφάνεια που ταίριαζε άψογα στο καλλίγραµµο κορµί της, δίνοντάς της µια κοµψή και παράλληλα σέξι «οσκαρική» εµφάνιση.

«Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Είναι κίνητρο για να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά», ανέφερε ο τραγουδιστής μετά την απονομή του «διαμαντένιου» άλμπουμ του

Αυτή την περίοδο ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει τις επιτυχηµένες εµφανίσεις του στη «Fantasia», ενώ παράλληλα ετοιµάζεται για τη φετινή µεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του, «Diamond Tour by Coca-Cola», που ξεκινά στις 17 Ιουνίου από την Πάτρα. Σε αυτή θα τον συνοδεύσει σε αρκετούς προορισµούς η Αλεξάνδρα για να περάσουν χρόνο µαζί, αφού η 25χρονη καλλονή σπουδάζει στην Αµερική, όπου και περνά πολύ χρόνο. Μάλιστα και πέρσι το καλοκαίρι, κατά τη µεγάλη περιοδεία του στην Αµερική, η Αλεξάνδρα ήταν κοντά του. Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι έχει αποφασίσει να µην κρύβεται, χωρίς αυτό να σηµαίνει πως θέλουν να προκαλούν. Αλλωστε, το ξεκίνηµα της σχέσης τους έδειξαν πως θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή µακριά από τα φλας και το κατάφεραν. Λίγες µόνο ηµέρες πριν από την κοινή τους εµφάνιση στο Ζάππειο και στην απονοµή «διαµαντένιου» δίσκου του Αργυρού, ο Κωνσταντίνος και η Αλεξάνδρα Νίκα βρέθηκαν µαζί στο closing party της Αννας Βίσση στο «Hotel Ermou», ενώ δύο βδοµάδες νωρίτερα η Αλεξάνδρα Νίκα βρέθηκε στην πρεµιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Αθήνα και µάλιστα ήταν «πρώτο τραπέζι πίστα».

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Αργυρός στο ''Secret'': ''Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε'' - Τι δήλωσε μετά την απονομή του διαμαντένιου του άλμπουμ ''22''

Μέσω κοινών γνωστών η γνωριμία τους

Η 25χρονη έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια, ενώ επαγγέλλεται jet setter. Η ίδια µάλιστα είναι καλή φίλη της Χριστιάνας Μπέττα, της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ, σύµφωνα µε πληροφορίες, µε τον τραγουδιστή γνωρίστηκε µέσω κοινών γνωστών. Η σύντροφος του Αργυρού αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγµές µε τις φίλες της, αλλά και τη µόδα.

∆ιατηρεί λογαριασµό στο Instagram µε πάνω από 60.000 ακόλουθους και αναρτά συχνά στιγµιότυπα από την καθηµερινότητά της. Οσο για τη σχέση τους, αποκαλύφθηκε έπειτα από το ταξίδι που έκαναν στην Ιταλία. Μπορεί να µην ανέβασαν κοινές φωτογραφίες, αλλά βρέθηκαν µαζί στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη. Ενα πάρτι της Αλεξάνδρας στην Αµερική την έφερε ξανά στο προσκήνιο, αφού µε αφορµή τις αναρτήσεις της στο Instagram έγινε γνωστό πως η Ελληνίδα καλλονή διοργάνωσε συγκεκριµένα στο Μαλιµπού ένα µεγάλο πάρτι µε άρωµα Ελλάδας. Εκείνη την περίοδο σπούδα ζε ακόµα στην Αµερική και ήθελε να κάνει την προώθηση εταιρείας ελληνικών κοσµηµάτων. Στο λαµπερό event το «παρών» έδωσαν -εκτός από Ελληνες- και Αµερικανοί, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κοσµήµατα και να τα δοκιµάσουν. Από τον Ιανουάριο του 2023 µέχρι σήµερα οι δηµόσιες εµφανίσεις τους είναι ελάχιστες. Αν και καλά πληροφορηµένες πηγές αναφέρουν πως η σχέση τους έχει σοβαρέψει για τα καλά (γι’ αυτό και η εµφάνισή της στην απονοµή του Κωνσταντίνου), δεν κάνουν σχέδια για το µέλλον. Αλλωστε η Αλεξάνδρα είναι µόλις 25 ετών.

Ο επιτυχηµένος τραγουδιστής σε δηλώσεις του µετά την απονοµή στις κάµερες των εκποµπών ανέφερε µεταξύ άλλων ότι το πιο σηµαντικό πράγµα στη ζωή για εκείνον είναι η δηµιουργία οικογένειας. «Η δηµιουργία της οικογένειας είναι το πιο σηµαντικό πράγµα στη ζωή. Είναι κίνητρο για να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά» ανέφερε. Οσο για τα 12 χρόνια διαφοράς που τους χωρίζουν, δεν φαίνεται να αποτελούν εµπόδιο για τη σχέση τους και άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και όταν το θέλουν και οι δύο και το προσπαθούν, κρατάει!

Η οικογένεια της Αλεξάνδρας Νίκα

Ο πρωτοπόρος Παναγιώτης Νίκας ίδρυσε µία από τις πρώτες εταιρείες αλλαντικών το 1966 ως οικογενειακή επιχείρηση. Το 1970 αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και το 1971 ιδρύθηκε η Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕ, µε αρχικό κεφάλαιο 14.000.000 δρχ. και έδρα στην Οικονοµίδου 6-8, στο Περιστέρι. Μόλις δύο χρόνια αργότερα, η αλλαντοβιοµηχανία του Σπαρτιάτη Π. Νίκα ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που λάνσαρε το γνωστό µας παριζάκι, αλλά και αλλαντικό σε τετράγωνο σχήµα για τοστ. Με τη σύζυγό του Μιράντα Πατέρα, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, παντρεύτηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και έχουν, εκτός από την Αλεξάνδρα, ακόµη δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και την Νταίζη. Εκείνη την εποχή έκαναν αίσθηση στους κοσµικούς κύκλους ως ένα από τα πιο όµορφα και ταιριαστά νέα ζευγάρια των Αθηνών, ωστόσο αποφάσισαν έπειτα από αρκετά χρόνια γάµου να τραβήξουν χωριστούς δρόµους.

Δημοσιεύθηκε στην «Κυριακάτικη Απογευματινή»