Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Αθήνας το opening party για την νέα σεζόν στην καταπράσινη όαση “Green Park Athens’’,  ένα ethnic Live από τον διεθνή σολίστα Θανάση Βασιλόπουλο.

Στην εκδήλωση έδωσαν το λαμπερό παρών πολλοί προσκεκλημένοι και αγαπημένοι φίλοι του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ενώ υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας, οι οποίοι δείπνησαν και άκουσαν το live του γνωστού δεξιοτέχνη κλαρίνου  Θανάση Βασιλόπουλο  στο στολίδι - όαση σύγχρονου lifestyle και all day προορισμού “Green Park Athens”, στο Πεδίον του Άρεως . 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί ήταν η Δέσποινα Βανδή και η Φαίη Σκορδά.
To “Green Park Athens”, ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της παλιάς “καλής” Αθήνας, έχει πλέον αναδιαμορφωθεί πλήρως και αποτελεί το απόλυτο “place to be” της πόλης. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ο καταπράσινος κήπος, με έντονη εντυπωσιακή βλάστηση και υδάτινες εγκαταστάσεις, δημιουργώντας το απόλυτο ειδυλλιακό φόντο, κυριολεκτικά στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας.


green-park__18_
green-park__20_
0h6a8414__1_
green-park__21_
green-park__15_
green-park__19_
green-park__16_
green-park__1_
green-park__2_
green-park__3_
green-park__7_
green-park__8_
green-park__9_
green-park__10_
green-park__11_
green-park__12_
green-park__13_
green-park__17_
green-park__14_
green-park__6_
green-park__5_
green-park__4_