Εκατοντάδες ήταν οι θαυμαστές των Coldplay, οι οποίοι με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συγκροτήματος για συμμετοχή στο νέο τους video clip.

Το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα, μετά τη συναυλία-υπερθέαμα στο ΟΑΚΑ, παρέμεινε στην Αθήνα για τα γυρίσματα του νέου τους video clip, τα οποία έγιναν στο Ηρώδειο.

Μέσω των social media, το συγκρότημα απηύθυνε κάλεσμα και κάπως έτσι εκατοντάδες θαυμαστές σχημάτισαν ουρές τη Δευτέρα (10/06), στο σημείο όπου τους είχε υποδείξει το συγκρότημα, με τα γυρίσματα να ξεκινούν λίγο μετά τις 8, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1whu2n7w0zt)
Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, τα γυρίσματα στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού περιελάμβαναν μια μίνι συναυλία του συγκροτήματος, με νέα τους τραγούδια, ενώ, όπως ανέφερε και η σχετική πρόσκληση, στους συμμετέχοντες ζητήθηκε να αφήσουν το κινητό τους σε ειδικό χώρο φύλαξης μέχρι το τέλος των γυρισμάτων.



Τέλος, αίσθηση προκάλεσε το κόστος του εν λόγω video clip, αφού, σύμφωνα με τον Χρήστο Κούτρα και την εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, το ποσό που ξόδεψαν για τα γυρίσματα ήταν 3.000.000 ευρώ!