Η Μαριάννα Δουκάκου και ο μαέστρος Σπύρος Μπρίφας σας προσκαλούν σε μια μοναδική μουσικοαφηγηματική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των συναισθημάτων και της ανθρώπινης σύνδεσης. Εδώ η μουσική γίνεται διήγηση ζωής, με τα τραγούδια να εκμυστηρεύονται μικρές ιστορίες, αναδεικνύοντας την
ανθρώπινη εμπειρία και την σύνδεση που αποζητούμε στις καρδιές μας.

Η έμπνευση για αυτή τη μουσικοαφηγηματική βραδιά πηγάζει από τις προσωπικές ιστορίες που γράφει, αφηγείται και μοιράζεται η Μαριάννα Δουκάκου στο ραδιόφωνο και στο podcast «Προσωπικά…εσύ!» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εστιάζοντας στις ανθρώπινες σχέσεις, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες της ζωής έχοντας ως γνώμονα την αγάπη. Στην συνάντηση αυτή, οι νότες γίνονται φίλοι, οι στίχοι γίνονται σύντροφοι, και το πεντάγραμμο γίνεται ένας καθρέπτης της ζωής και των ονείρων μας.

Μια μουσική διήγηση γεμάτη Τραγούδια, Αναμνήσεις και Ιστορίες…πραγματικές ιστορίες της ζωής, που άλλες αφήνουν ένα χαμόγελο και μια νοσταλγία, άλλες μια γλύκα και την επιθυμία να γυρίσεις πίσω να τις ξαναζήσεις όπως ακριβώς τις έζησες χωρίς καμμιά αλλαγή... και άλλες που ίσως άφησαν μια μικρή πίκρα και ένα παράπονο που πέρασε πια... Ελάτε να συνδεθούμε ανθρώπινα και προσωπικά μαζί, να τις ζήσουμε με τη μουσική μας και αν το τραβάει η καρδιά σας, σίγουρα ένα αγαπημένο τραγούδι θα ζωντανέψει και τη δική σας ιστορία για να τη μοιραστούμε όλοι μαζί... Σας περιμένουμε! ~ Μαριάννα & Σπύρος

prosopikamazilive_may2024-profile


Λεπτομέρειες εκδήλωσης

  • Ημερομηνία: Σάββατο 29 Ιουνίου στις 22:00
  • Τοποθεσία: Πολυχώρος Τέχνης ΘΕΑΤΡΑΛΕ, Κασομούλη 30, Νέος Κόσμος, 117 44, Αθήνα
  • Εισιτήρια: more.com
Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια εντός της τοποθεσίας, επικοινωνήστε με τον Πολυχώρο Τέχνης ΘΕΑΤΡΑΛΕ στο 698 237 2079.


Λίγα λόγια για τον Σπύρο Μπρίφα…

Από την τρυφερή ηλικία των πέντε ετών, όταν τα παιδικά του δάχτυλα πρωτοάγγιξαν τις χορδές της κιθάρας, ο ήχος της μουσικής έγινε o διαρκής συνοδός του.

Σπουδάζοντας κλασικό πιάνο και θεωρητικά μαθήματα στο Εθνικό Ωδείο, ο δρόμος του τον οδήγησε από τον κόσμο της κλασικής μουσικής στις μελωδίες της ελαφράς και λαϊκής μουσικής, όπου βρήκε την αληθινή του κλήση.

Ως μαέστρος, κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια, συνεργαζόμενος με μερικά από τα πιο λαμπρά αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου. Μαζί του στη σκηνή στάθηκαν οι Γιάννης Πουλόπουλος, Μαίρη Λίντα, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου και η Δούκισσα, διαμορφώνοντας μουσικές παραστάσεις που άφησαν εποχή. Με την ίδια μαεστρία, ανέλαβε την μουσική επιμέλεια του προσωπικού δίσκου του Γιάννη Πουλόπουλου με τον τίτλο «Ζωντανή επαφή», προσθέτοντας ακόμη μια λαμπρή σελίδα στην καριέρα του.

Οι παλαιότερες συνεργασίες του, με καλλιτέχνες όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, η Μαρινέλλα, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Σταμάτης Κόκοτας, η Πόλυ Πάνου, η Γιώτα Λύδια και η Χαρούλα Λαμπράκη αναδεικνύουν την ευρεία αναγνώριση και εκτίμηση που κέρδισε μέσα από την αφοσίωσή του στη μουσική.

Η μουσική για εκείνον δεν είναι απλώς επάγγελμα. "Είναι το παν. Η τέχνη που αγάπησα από μικρό παιδί," δηλώνει με νοσταλγία. Ένα πάθος που τον συνόδευσε σε κάθε βήμα της ζωής του, φωτίζοντας τον δρόμο του και εμπνέοντας όσους είχαν και έχουν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Συνδεθείτε μαζί του: Facebook: spirosbr67 |Instagram: spirosbr67 | YouTube: @spirosbri


Λίγα λόγια για την Μαριάννα Δουκάκου…

Η Μαριάννα Δουκάκου, από νεαρή ηλικία, αναζητούσε τρόπους να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της μέσα από τον κόσμο της δημιουργίας και της καλλιτεχνίας. Με μια ποικιλόμορφη διαδρομή σπουδών και εξερευνήσεων στον κόσμο της Φωτογραφίας, της Επικοινωνίας και του Τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο, ανακάλυψε τη δύναμη της τέχνης να εμπνέει και να μοιράζεται.

Η επιθυμία της να συνδέεται με τους ανθρώπους ουσιαστικά και ανθρώπινα, την οδήγησε στη δημιουργία της διαδραστικής ραδιοφωνικής εκπομπής "Προσωπικά...εσύ!", εστιάζοντας στις ανθρώπινες σχέσεις, τις εμπειρίες ζωής και στα συναισθήματα. Αυτή η εκπομπή, που αργότερα μετατράπηκε σε podcast στην πλατφόρμα Soundis του ΑΝΤ1 και αναγνωρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα αφηγηματικά στην πλατφόρμα Jukebooks, αποτέλεσε την αρχή για ουσιαστική επικοινωνία και πραγματικής ανθρώπινης διασύνδεσης.

Με την αυθεντικότητα της φωνής της και τη δύναμη της προσωπικής αφήγησης, ονειρεύεται να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, δημιουργώντας δεσμούς αλληλεγγύης και κατανόησης. Γιατί, «η ζωή αξίζει να τη ζεις και να τη μοιράζεσαι", όπως χαρακτηριστικά λέει κι η ίδια.

Συνδεθείτε μαζί της: Facebook: mariannadoukakou | Instagram: marianna_doukakou | TikTok: @mariannadoukakou

poster_prosopikamazilive_june_2024-1080x1920