Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Σωτήρης Τσαφούλιαςμεταξύ άλλων, μίλησε για τις Ευρωεκλογές και αποκάλυψε τον λόγο που δεν ψήφισε.

«Ετοιμάζω μια καινούρια σειρά για την Cosmote για την οποία δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή, δύο θεατρικά για τη νέα σεζόν και μια ταινία», είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Σε ερώτηση για τις  Ευρωεκλογές, ο σκηνοθέτης απάντησε: «Δεν ψήφισα. Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων ήμουν πολύ μακριά από το σημείο και δεν προλάβαινα».

«Εγώ δεν χωρίζω τους υποψηφίους σε celebrity ή μη, άντρες ή γυναίκες, το θέμα είναι αυτός που θα πάει να είναι άξιος γι αυτή τη δουλειά και το πρόσημο του κόσμου θα πρέπει να είναι ακριβώς αυτό. Αν εγώ αύριο το πρωί αποφασίσω να πολιτευτώ, το κριτήριο για να με ψηφίσει κάποιος δεν έπρεπε να είναι το αν είμαι ή όχι καλός σκηνοθέτης, αλλά το αν ο λόγος μου ο πολιτικός ή ή πρόθεση αυτού που θέλω να κάνω αντικατοπτρίζει αυτό που θέλουν. Τα έχουμε λίγο μπερδεμένα στο μυαλό μας και καλό είναι να αρχίσουμε να τα ξεμπερδεύουμε γιατί βαδίζουμε σε πολύ σκοτεινούς καιρούς και πολύ άσχημες εποχές», τόνισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.


«Η Βουλή δεν είναι σπίτι και οικόπεδο κανενός, η πολιτική βγαίνει από τη λέξη πολίτης, επομένως όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, έχουν το δικαίωμα, αν έχουν τη θέληση, να ασχοληθούν με τα κοινά. Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, άσχετα αν την έχουν κάνει κάποιοι, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να προσφέρει στην πατρίδα του, λέει αυτό που σκέφτεται και μπορεί να κατέβει, η πολιτική δεν είναι κλειστό επάγγελμα κανενός», κατέληξε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.