Μπορεί να έχουν περάσει μερικά εικοσιτετράωρα από τις συναυλίες-υπερθεάματα των Coldplay στο ΟΑΚΑ, ωστόσο την ίδια χαρά ένιωσαν και όσοι απόλαυσαν το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα στο Ηρώδειο, όπου έγιναν τα γυρίσματα του νέου τους video clip.

Οι φίλοι του συγκροτήματος μετά από δύο sold out συναυλίες στο ΟΑΚΑ έσπευσαν την Δευτέρα το απόγευμα στο Ηρώδειο, ανταποκρινόμενοι στο διαδικτυακό κάλεσμα του συγκροτήματος. Εκατοντάδες θαυμαστές σχημάτισαν ουρές στο σημείο όπου τους είχε υποδείξει το συγκρότημα, με τα γυρίσματα να ξεκινούν λίγο μετά τις 8.

coldplay_irodio1
coldplay_irodeio_2


Coldplay: Τι περιελάμβαναν τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού περιελάμβαναν μια μίνι συναυλία του συγκροτήματος, με νέα τους τραγούδια, ενώ, όπως ανέφερε και η σχετική πρόσκληση, στους συμμετέχοντες ζητήθηκε να αφήσουν το κινητό τους σε ειδικό χώρο φύλαξης μέχρι το τέλος των γυρισμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος του εν λόγω video clip ήταν 3.000.000 ευρώ!

Η περιοδεία του συγκροτήματος που ξεκίνησε από την Ελλάδα συνοδεύεται από πράσινες τεχνολογικές καινοτομίες που μειώνουν το ενεργειακό αποτύπωμα της κάθε συναυλίας σε ποσοστό που αγγίζει και το 60%, μία κίνηση που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

coldplay_irodeio3


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1xdfjvi20pl)