Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας πήρε διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο οι δυο τους παραμένουν κοντά για το καλό των παιδιών τους. Οι φήμες για κρίση στον γάμο τους υπήρχαν καιρό πριν και παρά τις όποιες προσπάθειες έκαναν και οι δυο για να κρατήσουν τον γάμο τους, τελικά αποφάσισαν πως είναι καλύτερο και για τους δυο αλλά και για τα παιδιά τους να χωρίσουν.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά της, τον Μάξιμο και τη μικρή Σιέννα, ενώ σύμμαχοί της σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο είναι πάντα οι κολλητοί της φίλοι.

Αθηνά Οικονομάκου

Η είδηση έγινε γνωστή λίγο πριν από το Πάσχα και έτσι η ίδια είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα, μακριά απ' όλους και απ' όλα.

Αθηνά Οικονομάκου

Παρά τη μεταβατική περίοδο που βιώνει, η Αθηνά Οικονομάκου παραμένει ενεργή στα social media και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τη δουλειά της, αλλά και τις εξόδους της, ενώ τα Σαββατοκύριακα τη βλέπουμε πιο χαλαρή και ανέμελη.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου, ως λάτρις της γυμναστικής, δεν παραλείπει ποτέ τις προπονήσεις στο γυμναστήριο, απ' όπου μοιράζεται και σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά», δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!».

Αθηνά Οικονομάκου

Οι αποκαλυπτικές πόζες και οι φωτογραφίες με μαγιό έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ενώ η ίδια δείχνει να απολαμβάνει πολύ αυτή την περίοδο. Ολοένα και περισσότερες είναι και οι βραδινές εμφανίσεις της ηθοποιού, είτε στα μπουζούκια είτε σε άλλα νυχτερινά κέντρα, όπως πρόσφατα που διασκέδασε με την παρέα της στον Νίκο Βέρτη.

Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν θα μπορούσε να μη δώσει το «παρών» και στη συναυλία που πραγματοποίησαν οι Coldplay το Σάββατο 09/06/2024 στο ΟΑΚΑ. Η ηθοποιός βρέθηκε στο στάδιο με την παρέα της και διασκέδασε με την ψυχή της, τραγουδώντας τα κομμάτια του συγκροτήματος.