Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή του έξοδο την Τρίτη 12 Ιουνίου 2024. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τους πρώην κριτές του GNTM αλλά και στο κόμμα Νίκη που έστειλε εξώδικο για το Pride της Θεσσαλονίκης και το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Δείτε ακόμη - Χαμός με τον Νίκο Αναδιώτη στον αέρα της Σκορδά: Η αναφορά στα γεννητικά όργανα και η αντίδρασή του - "Ποιο είναι το όνομά τους;" (Βίντεο)


Άγγελος Μπράτης: "Δεν ξέρω αν έχει κλείσει το κεφάλαιο GNTM για εμένα"

«Τηλεοπτικά δεν νομίζω να με δείτε κάπου. Τουλάχιστον προς το παρόν. Δεν ξέρω αν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εμένα. Όλα ανοιχτά είναι πάντα. Μιλήσαμε με τον Δημήτρη Σκουλό, τη Βίκυ Καγιά και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Στη Βίκυ είπα πόσο όμορφη είναι και πόσο μου αρέσουν τα μαλλιά της φυσικά», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

"Δηλαδή δεν θα γίνει το Pride επειδή στείλανε εξώδικο;"

Για το εξώδικο του κόμματος Νίκη στο Pride, ο Άγγελος Μπράτης σημείωσε: «Δεν το έχω ξανακούσει. Φαντάζομαι το κόμμα αυτό τι είναι, γιατί δεν γνωρίζω, συγγνώμη. Δεν μου κάνει εντύπωση. Έχει κάποια σημασία; Δηλαδή δεν θα γίνει το Pride επειδή στείλανε εξώδικο; Αν δεν σε προσβάλλει κάποιος που μπορεί να χαιρετάει ναζιστικά, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σε προσβάλλει».

Δείτε το σχετικό βίντεο