Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκαθάρισε σε δηλώσεις της ότι δεν έχει καμία κόντρα με τη Δανάη Μπάρκα και παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να γνωρίσει από κοντά την Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε ακόμη - Δανάη Μπάρκα για Ιωάννα Μαλέσκου: "Τι έχει μαζί μας; Πήγε παντού και δεν έρχεται σ' εμάς;" (Βίντεο)


Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν έγινε κάποια επικοινωνία από πλευράς τους

«Δεν υπάρχει beef με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Το είδα αυτό που είπε, αλλά δεν επικοινώνησα μετά με τη Δανάη. Κανένα beef δεν υπάρχει. Όντως στις αρχές της σεζόν, πριν εγώ ακόμα κανονίσω κάτι, είχαν επικοινωνήσει μαζί μου και η Δέσποινα Καμπούρη και ο Άρης Καβατζίκης λίγο πιο μετά, και είχα πει ότι ευχαρίστως να το βλέπαμε. Απ' όταν ξεκίνησα, δεν έγινε κάποια επικοινωνία από πλευράς τους», ξεκαθάρισε στο «Breakfast@Star» για τη Δανάη Μπάρκα η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούσαν να δώσουν προς τα έξω ότι προσπαθώ να μιμηθώ και θέλω να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη»


Ιωάννα Μαλέσκου: Με στενοχωρούσε η σκιά που ένιωθα να με ακολουθεί

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη και τη μεταξύ τους σύγκριση, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Νομίζω για οποιονδήποτε, το να θέλεις να τον παρουσιάσεις, να τον προορίζεις με κάποιο σκοπό, να αντικαταστήσει έστω και γενικά και αόριστα έναν άλλο άνθρωπο που τηλεοπτικά είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, είναι λάθος. Εγώ δεν θα το άφηνα ποτέ αυτό για τον εαυτό μου να γίνει, πράγμα το οποίο φάνηκε, και ίσως γι’ αυτό να με στενοχωρούσε περισσότερο αυτή η σκιά που ένιωθα να με ακολουθεί, το ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούσαν να δώσουν προς τα έξω ότι προσπαθώ να μιμηθώ και θέλω να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.


Ιωάννα Μαλέσκου


Αποφεύγω να μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη

«Θα πήγαινα με πάρα πολλή χαρά καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά δεν πάω ποτέ ακάλεστη πουθενά. Αποφεύγω να μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ σε προσωπικό επίπεδο από την πλευρά της οικογένειας, βλέπω ότι έχει χτίσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τα παιδιά, τη ζωή της και βρίσκει προσωπικό χρόνο για εκείνη. Από την άλλη, όλα αυτά τα χρόνια έχει μια αδιάλυτη παρουσία, επιτυχημένη, με όλο αυτό που έχει χτίσει και καταφέρει γύρω από το όνομά της», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Θα ήθελα να γνωρίσω την Ελένη Μενεγάκη, δεν ξέρω τι γνώμη θα έχει για εμένα με όσα ακούγονται»


Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να γνωρίσω την Ελένη Μενεγάκη

«Σε προσωπικό επίπεδο, δεν την έχω γνωρίσει για να την ξέρω. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να τη γνωρίσω, αλλά δεν θα επιδίωκα κάτι. Τη σέβομαι. Δεν ξέρω εκείνη τι γνώμη έχει για μένα με τόσα που έχει ακούσει».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: