Η Ριάνα ονειρεύεται να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, μετά τους δύο γιους που απέκτησε με τον σύντροφό της A$AP Rocky. Μιλώντας στο «Entertainment Tonight» κατά την παρουσίαση της νέας της μάρκας «Fenty Hair», η 36χρονη τραγουδίστρια του «Love on the Brain» είπε ότι ενώ δεν είναι προς το παρόν έγκυος, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει περισσότερα παιδιά. Η Ριάνα είναι ήδη μαμά των RZA, 2 ετών, και Riot, 10 μηνών

Ερωτηθείσα για τα προηγούμενα σχόλιά της σχετικά με την επιθυμία να αποκτήσει κόρη, η ποπ σταρ αστειεύτηκε: «Και κοίτα πως κατέληξε», αναφερόμενη στους δύο γιους της. Αλλά όταν τη ρώτησαν αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνει «περισσότερα παιδιά», η μουσικός είπε, «Ξέρεις τι, το ελπίζω. Αλήθεια».

Rihanna Says She's 'Prepared to Go Back in the Studio' AFTER Fenty Hair Debut (Exclusive)

Ριάνα: Δεν είμαι έγκυος αν αυτό ρωτάτε

«Δεν είμαι έγκυος αν αυτό ρωτάτε», συνέχισε, προσθέτοντας, «Σίγουρα θα έκανα περισσότερα παιδιά». Η Ριάνα μίλησε επίσης με το Extra στην εκδήλωση, σημειώνοντας ότι πολλοί άνθρωποι τη ρωτούν αν θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της.


«Όλοι πιέζουν. Κοιτάξτε, αν αποκτήσω ποτέ κόρη, θα της δείξω τόσα πολλά πλάνα, μιλούσαμε γι'αυτήν για πάντα», τόνισε Η Ριάνα. Ερωτηθείσα αν θα ήθελε να προσθέσει ένα κορίτσι στην οικογένειά της, η μουσικός είπε: «Φυσικά! Ένα πικάντικο κοριτσάκι θα ήταν τόσο διασκεδαστικό».

Τον Απρίλιο, η Ριάνα μίλησε με το περιοδικό Interview και ρωτήθηκε από τον στυλίστα Mel Ottenberg πόσα ακόμη παιδιά ήθελε να κάνει. «Όσα θέλει ο Θεός να αποκτήσω», απάντησε. Και πρόσθεσε : «Δεν ξέρω τι θέλει ο Θεός, αλλά θα έκανα περισσότερα από δύο. Θα προσπαθούσα για το κορίτσι. Αλλά φυσικά αν είναι άλλο ένα αγόρι, θα είναι άλλο ένα αγόρι»

Τον περασμένο μήνα, ο Rocky μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram για να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια του γιου του RZ. Στα πρώτα στιγμιότυπα από μια οικογενειακή φωτογράφηση, ο RZA και ο μικρός αδερφός Riot γελούσαν και έπαιζαν καθώς κάθονταν στην αγκαλιά των γονιών τους.


Σε μια συνέντευξη στη New York Post τον Νοέμβριο, η Ριάνα είπε οτι η σχέση της με τον Rocky έχει γίνει πιο βαθιά από τότε που έγιναν γονείς. «Τον αγαπώ διαφορετικά ως μπαμπά. Αυτός είναι κύριος, κύριος, είναι μια στροφή. Είναι (...) υπέροχος, υπομονετικός στοργικός, και τα παιδιά μου έχουν εμμονή μαζί του.»