Ο Slimane βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, όπως δείχνει στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου 2024.

Ο Γάλλος που αν και τερμάτισε 4ος στη Eurovision 2024 μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού με τις φωνητικές του ικανότητες, ανέβασε ένα σύντομο βίντεο μέσω Instagram stories που βρίσκεται για δείπνο με την παρέα του.

Μπορεί ο 34χρονος τραγουδιστής να μην αποκαλύπτει πού βρίσκεται, αλλά η ορθόδοξη εκκλησία που φαίνεται πίσω του, σε μπλε και λευκό χρώμα, «μαρτυρά» ότι ο Slimane βρίσκεται για διακοπές σε κάποιο νησί της Ελλάδας.


Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Το story του Slimane από ελληνικό νησί

Ο Slimane φαίνεται πως ενθουσίασε το ελληνικό κοινό και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τα εισιτήρια για τη συναυλία που θα δώσει στις 15 Φεβρουαρίου του 2025 στο θέατρο Παλλάς, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες μόλις ώρες με αποτέλεσμα να προστεθεί και δεύτερη ημερομηνία, η 16η Φεβρουαρίου.

Ο Slimane και η ερμηνεία του «Mon Amour» αποθεώθηκαν τόσο από το Μalmö Arena, όσο και από τους τηλεθεατές που έβλεπαν τον 34χρονο να τραγουδάει αρκετά μέτρα μακριά από το μικρόφωνο και να μην χάνεται το εύρος της φωνής του.


Δείτε τον Slimane να ερμηνεύει το "Mon Amour" εκπροσωπώντας την Γαλλία στην Eurovision 2024:

Slimane - Mon Amour (LIVE) | France 🇫🇷 | Grand Final | Eurovision 2024