Την Θεοδώρα Τζήμου είδαμε, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα να συνομιλεί με την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη συνέχιση στην καθημερινή σειρά του Alpha, «Παράδεισος των κυριών». Μέσα σε όλα, δε, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τον έρωτα και την διάθεση να υιοθετήσει παρά να γεννήσει ένα παιδί.

Ειδικότερα, η Θεοδώρα Τζήμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι εμένα ο έρωτας γενικώς με έχει ταλαιπωρήσει με κάποιο τρόπο. Δεν ξέρω τώρα, επειδή είμαι πρώτη φορά για αρκετό καιρό μόνη και το κάνω από επιλογή, αισθάνομαι ότι έχω βρει κάποιες άλλες ισορροπίες μέσα μου. Υπήρξα πολύ παθιασμένη, ας πούμε».

«Έχω κάνει ακραία πράγματα για έναν έρωτα, ναι, αλλά μη με ρωτήσετε τι! Εξαρτάται βέβαια πως έχει δουλέψει τον εαυτό σου. Εγώ δεν έδινα ποτέ χρόνο στον εαυτό μου, ήμουν από τη μια σχέση στην άλλη οπότε νομίζω ότι ουσιαστικά δεν με γνώριζα. Είναι λοιπόν η πρώτη φορά που έρχομαι σε επαφή με μένα με έναν άλλον τρόπο και το βρίσκω ενδιαφέρον αυτό».

«Αν αισθανόμουν ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στο να μεγαλώσω ένα παιδί, γιατί δεν νομίζω ότι είμαι ακόμα και ο πιο ισορροπημένος άνθρωπος, εννοώ πως δεν εμπιστεύομαι πολύ τον εαυτό μου, θα προτιμούσα να υιοθετήσω παρά να κάνω ένα παιδί» συμπλήρωσε, ακόμα, η Θεοδώρα Τζήμου στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο μαγκαζίνο του Alpha.

Μίλησε για το επερχόμενο φινάλε του Παράδεισου και τον ρόλο της Βικτώριας που υποδύεται.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του κόσμου για τον ρόλο της υποχθόνιας και σχεδόν σατανικής Βικτώριας.

«Είχα πάει στην ψαραγορά και κάνανε στην άκρη λέγοντας “είναι εδώ αυτή”! Μου έχουν στείλει απειλητικά μηνύματα για τον ρόλο μου».

«Δεν θέλω να πω ποιο θα είναι το φινάλε αλλά θα πληρώσει η Βικτώρια. Θα υπάρξει δικαίωση για αυτούς που του ζητάνε. Θα δικαιωθείτε με κάποιον τρόπο» αποκάλυψε στην εκπομπή.

Στην ερώτηση γιατί δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και χιούμορ ότι «Βαριέμαι! Δεν είμαι καθόλου χαρακτήρας που να σνομπάρω. Γενικά δεν θέλω να εκθέτω τα προσωπικά μου» ανέφερε, η  Θεοδώρα Τζήμου  .