Η Ελισάβετ Σπανού υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί, μια κόρη, την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Την είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, η Ελισάβετ Σπανού ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κορούλα της.

psanou
Πριν από λίγες ημέρες, η Ελισάβετ Σπανού επέστρεψε στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό της, που έμεινε πέντε μέρες σε θερμοκοιτίδα.

Μέσω Instagram, η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες με την κόρη της και στη λεζάντα της δημοσίευσης μίλησε για την παραμονή του μωρού στο μαιευτήριο. Παράλληλα, αποκάλυψε και το όνομα που επέλεξε για την κόρη της, Εμμέλεια.

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή της η Ελισάβετ Σπανού έγραψε: «Επιτέλους σπίτι όμορφη μου! Μετά από 5 ημέρες που πηγαινοέρχομαι στο μαιευτήριο καθώς η Εμμέλεια αποφάσισε την μέρα που ήταν να φύγουμε πως ήθελε να κάνει "σολάριουμ". Θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες τις μητέρες που περιμένουν τα βρεφάκια τους να βγουν από τις μονάδες αυξημένης φροντίδας… τις μαμάδες που περιμένουν, πιθανά έχοντας υποφέρει οργανικά και οι ίδιες πολύ…να δουν έστω μερικά λεπτά το μωρό τους στη θερμοκοιτίδα… μια μεγάλη αγκαλιά στις μαμάδες και στα μωρά ήρωες».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τις νοσηλεύτριες και τις μαίες στην κλινική, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Μετά από αυτά που είδα και άκουσα αυτές τις μέρες… να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε κάποιες άλλες ηρωίδες… τις νοσηλεύτριες και τις μαίες μέσα στις ΜΕΝΝ! Είναι αξιοθαύμαστο και διδακτικό το με ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ προσέχουν… τα μωρά μας!! σε ένα θάλαμο με 30 βρέφη… όσα χέρια και να έχεις..ποτέ δεν είναι αρκετά!!! Ευγένεια και πραγματική τρυφερότητα… σαν να είναι δικά τους! 24 ώρες το 24ωρο εκεί! Προσέχουν ό, τι πολυτιμότερο έχουμε…!!».