Η Μελίνα Ασλανίδου  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στον θάνατο του αδερφού της, που στάθηκε ως αφορμή για να αφήσει την επαρχία και να βρεθεί στην Αθήνα.

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως στο παρελθόν, δεν ήθελε να εγκαταλείψει τη ζωή στη Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Αθήνα, ο ξαφνικός χαμός του αδερφού της όμως, την έκανε να αλλάξει άποψη για τη ζωή της. «Από τότε που πέθανε ο αδερφός μου, πιστεύω μόνο στο τώρα. Τώρα ζεις. Αυτό έχει εντυπωθεί μέσα μου», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1y3jghcg0ih)

Σχετικά με τον θάνατό του, δήλωσε: «Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος... Γιατί τα νέα παιδιά να φεύγουν; Η φυσική ζωή λέει ότι ένας άνθρωπος θα μεγαλώσει, θα κάνει οικογένεια και στα γεράματα θα φύγει».

Τέλος, εξήγησε πως η απώλειά της την έκανε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη για να αναζητήσει την τύχη της στην Αθήνα. «Για μένα ο θάνατος του αδερφού μου ήταν το εφαλτήριο να πάρω τη μεγάλη απόφαση να φύγω από τη Θεσσαλονίκη και να έρθω στην Αθήνα, το 2000. Η πρώτη μου συνεργασία ήταν με τον Γιώργο Νταλάρα», είπε κλείνοντας.