Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε το summer tour της για το φετινό καλοκαίρι από το Κατράκειο της Νίκαιας, ξεσηκώνοντας το κατάμεστο στάδιο με τις μεγάλες και αγαπημένες του κοινού, επιτυχίες της,  αλλά και ένα  αφιέρωμα σε παλιά ερωτικά τραγούδια και όχι μόνο.

@tsakiriskonstantinos @Natasa Theodoridou #natasatheodoridou #summertour2024 #fy #fyp #katrakeio #katrakeiotheatro ♬ πρωτότυπος ήχος - tsakiriskonstantinos
 Μαζί της στην σκηνή και χθες αλλά και όλο το καλοκαίρι, ανέβηκε η Αναστασία που ξεσήκωσε και εκείνη το κοινό με τις επιτυχίες της.

Μάλιστα προς στο τέλος η Νατάσα Θεοδωρίδου επιφύλασσε μια έκπληξη στους πάνω από 5.000 θεατές, που βρέθηκαν εκεί, αφού κάλεσε στην σκηνή τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος έχει γράψει πολλά γνωστά τραγούδια της αοιδού, κάνοντας ένα ποτ πουρί με δικά του τραγούδια.
@tsakiriskonstantinos @Petros Iakovidis #petrosiakovidis #natasatheodoridou #summertour2024 #katrakeio #katrakeiotheatro #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - tsakiriskonstantinos
Τελειώνοντας την συναυλία η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, αλλά και το κοινό αναφέροντας: "Ευχαριστώ για την αγάπη σας, εσείς μου δίνετε φτερά να συνεχίσω. Θέλω να προσέχετε στον δρόμο, κορίτσια να πηγαίνετε εκεί που μας αγαπάμε, μακρία από τα ναρκωτικά και όλα τα άλλα επιτρέπονται», κάντε τα δίχως αύριο, με υπογραφή σας το λέμε». 




Δείτε και φωτογραφίες: