Σε ρυθμούς VIP αφίξεων η Μύκονος, αφού στο «νησί των ανέμων» βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες η Kylie Minogue. Η σούπερ σταρ της ποπ καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να γευματίζει στην ταβέρνα «Νικόλας» στην Αγία Άννα.

Η 55χρονη τραγουδίστρια, η οποία συνοδευόταν από τον ατζέντη της και μια φίλη της, παρήγγειλε και δοκίμασε θαλασσινά. Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ήταν απλά ντυμένη, με καπέλο στο κεφάλι και γυαλιά ηλίου προκειμένου να περάσει απαρατήρητη.


Όπως μάθαμε, επισκέφθηκε την ίδια ταβέρνα για δεύτερη φορά μέσα σε τρία 24ωρα, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με την ελληνική κουζίνα. Το πρόγραμμα διακοπών της Minogue στη Μύκονο περιελάμβανε και βόλτα με σκάφος για βουτιές στα τιρκουάζ νερά της Ρήνειας.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά την τελευταία δεκαετία που η Kylie Minogue επισκέπτεται τη Μύκονο. Το 2016 έκανε διακοπές στο νησί μαζί με τον τότε αρραβωνιαστικό της Joshua Sasse, ενώ το 2021 βρέθηκε στη Μύκονο στο πλαίσιο των γυρισμάτων του Germany’s Next Top Model, καθώς ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του γερμανικού ριάλιτι.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί: