Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Ο πρώην παίκτης του «Power Of Love», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό από την Κυριακή Τσανικίδη όσο και για την κλοπή που υπέστη πρόσφατα στο σπίτι του.


Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: Ήμασταν περίπου τέσσερα χρόνια μαζί, μετά το παιχνίδι

«Αυτή την περίοδο έχω ένα e-shop με την πρώην σύντροφό μου. Είναι λίγο δύσκολο γενικά με κάποιον άνθρωπο που έχεις μοιραστεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου, να μη μιλιέσαι. Ήμασταν και, περίπου μετά το παιχνίδι, τέσσερα χρόνια μαζί. Ζούσαμε μαζί, η οικογένειά της με είχε υποδεχθεί πολύ όμορφα και είναι λίγο δύσκολο να είσαι με κάποιον επαγγελματικά και να ξέρεις ότι έχει συνεχίσει τη ζωή του», είπε αρχικά ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.


Εγώ δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου

«Ωστόσο, είναι μια απόφαση που λάβαμε για το καλύτερο και των δυο μας. Εγώ δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου γιατί μετά από αυτόν τον χωρισμό μπήκα σε μια διαδικασία εσωτερικής βελτίωσης. Ουσιαστικά θα έλεγα πως έχω μπει σε μια διαδικασία επαναπρογραμματισμού του εαυτού μου και αναζητώ σίγουρα αντίστοιχους ανθρώπους στη ζωή μου», πρόσθεσε ο ίδιος.


Πήγα να μπω για να υπερασπιστώ το σπίτι μου

Όσον αφορά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί περιέγραψε: «Ξεκίνησα να πάω στο γυμναστήριο γύρω στις 21:15 και, με το που φτάνω, διαπιστώνω ότι κάποιος είναι στο σπίτι μου. Δυστυχώς το είδα από το τηλέφωνό μου. Το σκέφτηκα λάθος, κατευθύνθηκα στο σπίτι, πήγα να μπω για να υπερασπιστώ το σπίτι μου, την ιδιοκτησία μου. Πήδηξε από το μπαλκόνι, διέφυγε και μου πήρε όλα μου τα ρολόγια και κάποια χρήματα», είπε κλείνοντας ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: