Η Γαία Μερκούρη μίλησε για το άγχος που τη διακατέχει στην καθημερινότητά της, αλλά και τη σχέση της με τη μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη.

Το νεαρό μοντέλο διοργάνωσε τη δική του επίδειξη μόδας και εκεί βρέθηκαν για να τη συναντήσουν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Γαία Μερκούρη: Γενικά, δεν είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αρχικά δήλωσε: «Γενικά, δεν είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος, οπότε το άγχος μου ήταν ότι θα πρέπει να μιλάω σε όλους και να δίνω σημασία σε όλους ταυτόχρονα, αλλά εντάξει. Το ξεπέρασα. Περάσανε δύο ωρίτσες κι εντάξει, το βρήκα».


Μοιάζω στη μητέρα μου, κι εκεί που θέλω κι εκεί που δεν θέλω

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μητέρα της. «Φυσικά και είναι περήφανη. Μου το λέει κάθε μέρα ότι είναι περήφανη. Της μοιάζω κι εκεί που θέλω κι εκεί που δεν θέλω», είπε.

Δεν κάνω ποτέ κανένα πλάνο για το καλοκαίρι

Για τα καλοκαιρινά της σχέδια, ανέφερε: «Δεν κάνω ποτέ κανένα πλάνο για το καλοκαίρι. Είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Γενικά, δεν μου αρέσει να ξέρω τι θα κάνω, αποφασίζω την τελευταία εβδομάδα πού θα πάω».

Η μητέρα μου τον τελευταίο χρόνο έχει ηρεμήσει αρκετά

Τέλος, μίλησε για τη σχέση της με τη μητέρα της. «Η μητέρα μου τον τελευταίο χρόνο έχει ηρεμήσει αρκετά, πολλές φορές ξεχνάω να της πω πού θα πάω. Αυτό πήρε χρόνια για να γίνει έτσι ωραίο, όπως είναι τώρα. Περάσαμε δύσκολα, μια εφηβεία τεράστια, ήταν ατελείωτη. Τώρα έχουμε βρει τη σχέση μας, τα βρίσκουμε ωραία, χωρίς πολλά πολλά», είπε κλείνοντας η Γαία Μερκούρη.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δωροθέα Μερκούρη: "Είπε η κόρη μου ότι είμαι υποστηρικτική; Μπράβο"


Τη δική της επίδειξη μόδας διοργάνωσε η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία, και εκείνη δεν θα μπορούσε παρά να είναι δίπλα της σε αυτό το νέο της βήμα.


Δωροθέα Μερκούρη: Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και περήφανη για την Γκάια

Στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η Δωροθέα Μερκούρη ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για την επίδειξη της κόρης της, η ίδια απάντησε λέγοντας: «Πάρα πολλή ζέστη αισθάνομαι. Η ζωή είναι αυτή που βλέπετε αλλά είναι και κανονική ζωή, μπαίνεις στο αυτοκίνητο, ζεσταίνεσαι, πρέπει να πας να φτιαχτείς.  Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και περήφανη για την Γκάια που κάνει έτσι τα μικρά της βήματα και σιγά σιγά κάνει αυτό που της αρέσει», ανέφερε αρχικά η Δωροθέα Μερκούρη.

Στην Γκάια υπάρχει ακόμη μια εφηβική συμπεριφορά, γιατί είναι μικρή

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τη σχέση με την κόρη της, η οποία είπε ότι είναι αρκετά υποστηρικτική μαζί της, με τη Δωροθέα Μερκούρη να απαντά: «Είπε η κόρη μου ότι είμαι υποστηρικτική; Α, μπράβο. Οι εφηβείες είναι δύσκολες και το λέω για να το ακούσουν κι άλλες μητέρες. Στην Γκάια υπάρχει ακόμη μια εφηβική συμπεριφορά, γιατί είναι μικρή. Επειδή το παιδί πρέπει να φύγει από το σπίτι, γίνεται τόσο ανυπόφορη η σχέση, που η φύση το κάνει έτσι για να υπάρχει αυτό το "ξεκόλλημα" του γονιού από το παιδί και του παιδιού από το σπίτι, έτσι ώστε να πεις "φτάνει, φύγε"», είπε κλείνοντας η Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: