Με αφορμή το χθεσινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα και τη σημερινή αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι η τηλεόραση είναι ένας πολύ βρόμικος και τοξικός χώρος.


Άρης Καβατζίκης: H τηλεόραση είναι ο πιο βρόμικος χώρος που υπάρχει

«Θες να πούμε αλήθειες; Ωραία. Κάνω αυτή τη δουλειά 32 χρόνια. Απ' όλους τους χώρους που έχω περάσει, ραδιόφωνο, περιοδικά, τηλεόραση, η τηλεόραση είναι ο πιο βρόμικος χώρος που υπάρχει. Και λέω βρόμικος γιατί πάντα οι άνθρωποι που κάθονται δίπλα σου δεν ξέρεις τι εποφθαλμιούν από σένα. Δεν ξέρεις κάθε φορά πώς θα γυρίσει να μιλήσει για σένα ένας άνθρωπος της τηλεόρασης.


Άνθρωποι παρέας διεκδικούν ακόμα και το πού θα κάτσουν σε πάνελ και καναπέδες

Στα τόσα χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά, έχω μάθει ότι άνθρωποι παρέας διεκδικούν ακόμα και το πού θα κάτσουν σε πάνελ και καναπέδες… πόσες φορές θα μιλήσουν κ.λπ., κ.λπ.», ανέφερε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Είναι ένας τόσο τοξικός χώρος

«Είναι ένας τόσο τοξικός χώρος, που κάποια στιγμή δεν αντέχεις, θες να μιλήσεις γιατί θα κάνεις μπαμ», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.


Γιατί πρέπει να είναι όλα τόσο κακά;

«Εμείς τα μεγαλοποιούμε. Κι εμείς τώρα κάνουμε μια δουλειά. Ακούμε ότι του χρόνου θα έρθει η Φαίη, ότι μπορεί να πάμε Σαββατοκύριακο, ότι μπορεί να πούμε το δελτίο. Γιατί πρέπει να είναι όλα τόσο κακά; Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Κάνουμε μια δουλειά, το θέμα είναι να κάνουμε μια δουλειά με χαρά, να ερχόμαστε με χαρά», είπε από τη δική της πλευρά η Δανάη Μπάρκα.

«Το πίσω της τηλεόρασης είναι τοξικό, όχι το προϊόν», κατέληξε ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: