Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε για τον εν διαστάσει σύζυγό της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Η παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, αναφέρθηκε αρχικά στο διαζύγιό τους. «Το θέμα είναι πλέον μεταξύ των δικηγόρων μας».

Δείτε ακόμη - Παναγιώτης Ταχτσίδης για τον χωρισμό του από τη ΖέταΘεοδωροπούλου: "Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου" (Βίντεο)


Ζέτα Θεοδωροπούλου: Μαζί καταθέσαμε αίτηση διαζυγίου

Όσο για τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ταχτσίδη ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, είπε: «Δεν κατέθεσε μόνος του την αίτηση διαζυγίου, μαζί την καταθέσαμε. Κι εγώ θέλω να είναι καλά τα παιδιά».


Η ανάρτηση έγινε πάνω σε μια έκρηξη θυμού

Αναφέρθηκε επίσης, στην ανάρτηση που έκανε κι έγραφε ότι την απάτησε με άλλη γυναίκα. «Έκανα την ανάρτηση πάνω σε μια έκρηξη θυμού», παραδέχτηκε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.


Αν έχει βρει πιο εντυπωσιακή από μένα, μπράβο του

Για το ενδεχόμενο ο Παναγιώτης Ταχτσίδης να έχει βρει νέο σύντροφο, ήταν κάθετη. «Ελεύθερος είναι να κάνει ό,τι θέλει. Αν έχει βρει πιο εντυπωσιακή από μένα, μπράβο του. Καλά να είναι. Δεν έχει βγει βέβαια, ακόμα το διαζύγιο, αλλά αφού μπορεί να το κάνει».

«Είναι στα σχέδια μου να σβήσω το τατουάζ με το όνομα του Παναγιώτη Ταχτσίδη»


Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει

Τέλος, αναφέρθηκε στο τατουάζ που έχει στο χέρι της με το όνομά του. «Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει, αλλά είναι στα μελλοντικά μου σχέδια να σβήσω κι αυτό», είπε κλείνοντας η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: