Για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη σχέση τους έπειτα από επανασύνδεση με την Πάουλα Μπαντόσα μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η μητέρα του, Τζούλια.

Δείτε ακόμη - Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "αδειάζει" τη μητέρα του: "Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε για τη σύντροφό μου" (Βίντεο)


Τζούλια: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με κάνει υπερήφανη

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με κάνει υπερήφανη όταν αγωνίζεται. Γιατί ξέρει πώς να αγωνίζεται και πρώτη φορά έκανε κάποια πολύ όμορφα πράγματα σε κοινωνικό επίπεδο. Με τη βοήθεια στα παιδιά, με τη βοήθεια που έδωσε κάποια υποστήριξη στην Οργάνωση για την Ουκρανία και έπειτα είχε μία καλή σχέση με άλλους παίκτες του τένις. Νομίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που με κάνει πάντα υπερήφανη. Ως παίκτης τένις νομίζω ότι μπορεί να πάει και ψηλότερα», ανέφερε αρχικά η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Δείτε επίσης - Κόλαφος η μαμά του Τσιτσιπά για την Πάουλα Μπαντόσα: "Δεν είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, αν και δίνει αυτή την εντύπωση" (Βίντεο)

Κάνουν διακοπές και προπονήσεις

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τις διακοπές του γιου της με την Πάουλα Μπαντόσα. «Είναι ιδιωτικές διακοπές. Είναι και ο Απόστολος εκεί, η κόρη μου θα πάει επίσης, οπότε είναι οικογενειακά. Κάνουν διακοπές και προπονήσεις. Δεν ξέχασαν τις υποχρεώσεις τους γιατί έρχεται και το Wimbleton». Στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει για το «άδειασμα» του γιου της μετά τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.


Οι αθλητές μαθαίνουν πολλά για την αγωνιστικότητα

«Είναι μαχήτρια στο court. Οι αθλητές μαθαίνουν πολλά για την αγωνιστικότητα, για το άθλημα και πώς είναι να είναι σκληροί την κρίσιμη στιγμή. Είναι άλλο πράγμα να παίζεις στο court και να κερδίζεις τον αγώνα και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να είσαι εκτός court και να οργανώνεις τη ζωή».


Δεν θα παρέμβω ποτέ στη σχέση τους

«Είμαι σίγουρη ότι ο Στέφανος είναι ερωτευμένος μαζί της και έτσι είναι. Δεν θα παρέμβω ποτέ στη σχέση τους», ξεκαθάρισε άλλο σημείο των δηλώσεών της η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: