Σεξουαλικές σχέσεις με στέλεχος της SpaceΧ και μια πρώην ασκούμενη φαίνεται πως είχε ο Έλον Μασκ, ενώ όπως υποστηρίζεται, ζήτησε από ένα άλλο μέλος του προσωπικού να κάνει τα παιδιά του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αυτές αναφορές, ο γνωστός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος ίδρυσε την Tesla, τη SpaceX και τώρα κατέχει την πλατφόρμα Χ, φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια στον εργασιακό του χώρο. Υπενθυμίζεται πως χθες πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας του τον μήνυσαν γιατί «αντιμετωπίζει τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα».

Άγγιξε το στήθος υπαλλήλου του

Η Wall Street Journal ισχυρίζεται πως ο 52χρονος Έλον Μασκ είχε σχέση με μια ασκούμενη 20 χρόνια νεότερή του και προσπάθησε να αναζωπυρώσει το ειδύλλιο, όταν εκείνη εντάχθηκε επίσημα στην εταιρεία.

Η κοπέλα φέρεται να γνώρισε για πρώτη φορά τον Μασκ στις αρχές της δεκαετίας του 2010, όταν εκείνη ήταν ακόμη στο κολέγιο, αφού επικοινώνησε μαζί του για τη βελτίωση της SpaceX. Εκείνος την «έστειλε» με το αεροπλάνο του στη Σικελία, όπου συμμετείχε σε ένα αποκλειστικό συνέδριο της Google. Αρκετά χρόνια μετά, το 2017 ο Έλον Μασκ επικοινώνησε ξανά μαζί της για να της προσφέρει εργασία πλήρους απασχόλησης στη SpaceX, με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της εταιρείας.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο δισεκατομμυριούχος την κάλεσε για ποτό και άγγιξε το στήθος της. Υποτίθεται ότι της είπε: «Ω, είμαι τόσο κακός. Δεν θα έπρεπε να το κάνω αυτό».

Μιλώντας στην εφημερίδα, η γυναίκα είπε ότι απέρριψε τις προτάσεις του, ωστόσο όπως είπε ένας από τους φίλους της, ο Έλον Μασκ εξακολουθούσε να της στέλνει «πολλά μηνύματα» και μια φορά την κάλεσε στο σπίτι του. Η ασκούμενη είπε ότι δεν υπήρξε καμία «ρομαντική σχέση» κατά τη διάρκεια της θητείας της στη SpaceX και πως ποτέ δεν ήταν «αρπακτικό».


Ζήτησε επανειλημμένα από υπάλληλό του να κάνει παιδιά μαζί του

Μια επιπλέον κατηγορία που καταλογίζουν στον Έλον Μασκ, είναι ότι ζήτησε επανειλημμένως από μια άλλη εργαζόμενη γυναίκα να κάνει παιδιά μαζί του.

Τελικά εκείνη έλαβε αποζημίωση 780.000 λιρών και εγκατέλειψε την εταιρεία το 2013.


Το σεξ με γυναίκα-στέλεχος της SpaceX

Ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας φέρεται, επίσης, να είχε σχέση με μια γυναίκα-στέλεχος της SpaceX, όταν ήταν σε διάσταση αλλά όχι διαζευγμένος από την πρώην σύζυγό του, Ταλούλα Ρίλεϊ.

Συγκεκριμένα, πλησίασε τη γυναίκα, η οποία εργαζόταν για αυτόν 17 ώρες την ημέρα και φέρεται να της ζήτησε να τον συνοδεύσει για ένα ποτό στην έπαυλή του στο Μπε-Έαρ.

Την επαίνεσε γιατί είχε «ομορφιά και μυαλό», ενώ η Wall Street Journal αναφέρει ότι έκαναν σεξ και το επόμενο πρωί υποσχέθηκε στη γυναίκα μετοχές της Tesla. Εκείνη φέρεται να άρχισε να αισθάνεται, πως τη χρησιμοποιούσαν και διαπραγματεύτηκε ένα πακέτο αποχώρησης από τη SpaceX ύψους 66.000 λιρών.

Υπενθυμίζεται ότι οι παραπάνω «κατηγορίες-ισχυρισμοί» ακολουθούν αυτούς του 2016 πως ο Μασκ πρότεινε σε αεροσυνοδό να κάνει σεξ μαζί της, προσφέροντάς της να της κάνει δώρο ένα άλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκουίν Σοτγουέλ, επικεφαλής της SpaceX, δήλωσε ότι το δημοσίευμα της Wall Street Journal παρουσιάζει μια «εντελώς παραπλανητική αφήγηση».