Φωτιές έχει ανάψει ένα βίντεο που κυκλοφορεί και έπαιξε στην εκπομπή «Το Πρωινό», το οποίο δείχνει την Αθηνά Οικονομάκου με νέο συνοδό. Έναν δίμετρο και πολύ γοητευτικό παίκτη του μπάσκετ από την Ιταλία, τον Μπρούνο Τσερέλα.

Δείτε ακόμη - Αθηνά Οικονομάκου: Σε νέα σχέση μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο (Βίντεο)

Το βίντεο δείχνει τους δυο τους στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ. Ο εντυπωσιακός άνδρας είναι 37 ετών, μπασκετμπολίστας στην Ιταλία, που επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα για διακοπές. Πέρυσι ήταν στην Κρήτη, ενώ έχει επισκεφθεί αρετές φορές και τη Μύκονο. Η είδηση της νέας σχέσης της ηθοποιού έγινε γνωστή μόλις έναν μήνα μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της από τον πρώην σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά. Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι τόσο η Αθηνά Οικονομάκου όσο και ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας γνώριζαν ότι θα προβληθεί η είδηση.


Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να είναι ερωτευμένη με τον μπασκετμπολίστα, που μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία. Ο Μπρούνο Τσερέλα έχει ύψος 1,94 μ. και στο βίντεο η Αθηνά ανταλλάσσει φιλιά με το νέο αγαπημένο της.

Η ηθοποιός είχε βρεθεί πριν από λίγες εβδομάδες στην Ιταλία και είχε μοιραστεί στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από την απόδρασή της. Επιστρέφοντας στην Αθήνα από το Μιλάνο, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ανέφερε: «Πηγαίνετε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε, γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται και μια χαρά, όλα θα γίνουν. Θα πάω διακοπές, θα δούμε. Δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα».



Μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός έχει κάνει «like» στο τελευταίο post του 37χρονου, ενώ εκείνος «ακολουθεί» και τη φίρμα ρούχων της Οικονομάκου. Ο Μπρούνο Τσερέλα είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ιταλία, καθώς έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες της χώρας. Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1986 στην Αργεντινή, όμως σε ηλικία δεκαεπτά ετών μετακόμισε στην Ιταλία για να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ. Είναι παίκτης της Β' κατηγορίας μπάσκετ της Ιταλίας, ασχολείται όμως και με άλλες δραστηριότητες, αφού είναι συνιδιοκτήτης σε εταιρεία real estate και σε προπονητικό κέντρο.


Μένει μόνιμα στο Μιλάνο και τον τελευταίο καιρό μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Από το 2022 αγωνίζεται για την ιταλική μπασκετική ομάδα Blu Basket 1971, της ιταλικής Serie A2. Ο Μπρούνο Τσερέλα διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του. Στην τελευταία του ανάρτηση έχει δημοσιεύσει και στιγμιότυπα από τη συναυλία των Coldplay.