∆ύο ξανθές σεξοβόµβες, πρώην σύντροφοι του Χιου Χέφνερ και «κουνελάκια» του «Playboy», αλληλοσφάζονται. Η Κρίσταλ, η οποία ήταν παντρεµένη µε τον εκδότη του περιοδικού «Playboy» από το 2012 έως τον θάνατό του το 2017, δήλωσε ότι η 44χρονη Χόλι Μάντισον της προκάλεσε «σοβαρή βλάβη».

Συγκεκριµένα, η 38χρονη ισχυρίστηκε ότι τα σχόλια που έκανε η Μάντισον στο podcast «Girls Next Level» τον περασµένο µήνα ήταν «κακόβουλα και σκόπιµα παραπλανητικά» και έβλαψαν τη φήµη της. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του podcast της 12ης Μαΐου η Μάντισον και η συµπαρουσιάστριά της Μπρίτζετ Μαρκουάρντ µίλησαν µε τον γιο του Χιου Χέφνερ, Μάρστον. Και οι δύο γυναίκες έβγαιναν µε τον αείµνηστο µεγιστάνα και θεωρούνταν οι «κύριες φίλες του», µαζί µε την Κέντρα Ουίλκινσον.

Ανάµεσα στα θέµατα που αφορούσαν τον Χέφνερ, συζητήθηκε και το βιβλίο της Κρίσταλ Χέφνερ «Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο. Η Μάντισον άφησε να εννοηθεί πως η Κρίσταλ κρατούσε τον εκλιπόντα εκδότη «ντοπαρισµένο» στα τελευταία του χρόνια µε σκοπό να τον εκµεταλλευτεί οικονοµικά.

Απαντώντας στους ισχυρισµούς, η νοµική οµάδα της Κρίσταλ δήλωσε ότι «τίποτα δεν θα µπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια», χαρακτηρίζοντας τον ισχυρισµό «απολύτως ψευδή». Όσο για τη Μάντισον απάντησε στα social media για την προειδοποίηση που έλαβε: «Φανταστείτε να διευθύνετε ένα ίδρυµα για την ελευθερία του λόγου και στη συνέχεια να στέλνετε σε κάποιον ένα εξώδικο επειδή µιλάει».

Ο Χιου Χέφνερ πέθανε τον Σεπτέµβριο του 2017 σε ηλικία 91 ετών. Μετά τον θάνατό του πολλά πρώην «κουνελάκια» του «Playboy» έχουν µιλήσει αρνητικά για τον εκλιπόντα µεγιστάνα των µέσων ενηµέρωσης. Μάλιστα σε ένα ντοκιµαντέρ µε τίτλο «Secrets of Playboy» του 2022 ο Χέφνερ περιγράφεται ως «αρπακτικό», αποκαλύπτοντας παράλληλα άσχηµες αλήθειες για τον άνθρωπο που έχτισε την αυτοκρατορία του σεξ. Μάλιστα η Μάντισον, η οποία ήταν σύντροφος του ιδιοκτήτη του «Playboy» από το 2001 έως το 2008, δήλωσε τότε ότι η ατµόσφαιρα έµοιαζε µε «αίρεση».

*Δημοσιεύτηκε στην Απογευματινή