Καλεσμένος στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς και μίλησε για τα MAD VMA 2024, τα οποία έρχονται την Κυριακή 7 Ιουλίου για 5η χρονιά αποκλειστικά στο MEGA. «Είναι μία τεράστια παραγωγή κι έχω την τιμή να είμαι εκεί να το παρουσιάζω. Για μένα είναι αγχωτικό να βγω στην σκηνή και να πω το πρώτο καλησπέρα. Μόλις πάρω το ok και το χειρορότημα του κόσμου αρχίζω και χαλαρώνω. Πρέπει όμως αν είσαι stand by».

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι στενά συνδεδεμένος με τα βραβεία MAD, καθώς παρουσιάζει αυτή τη μεγάλη γιορτή εδώ και 21 χρόνια.

Τα φετινά βραβεία MAD κρύβουν πολλές εκπλήξεις και λαμπερές συνεργασίες επί σκηνής.

«Το τιμητικό βραβείο φέτος το δίνουμε την Έλενα Παπαρίζου. Η Ελενάρα δικαιωματικά το αξίζει, είναι στα βραβεία από την πρώτη χρονιά. Φέτος θα πει διάφορα τραγούδια δικά της, αλλά θα συναντηθεί στην σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη», είπε.

Θέμης Γεωργαντάς: Αστεία περιστατικά στα 21 χρόνια των βραβείων


«Θυμάμαι χρονιά που στα βραβεία είχε έρθει ο J Balvin. 21 χρόνια είναι θεσμός, δεν είναι; Είναι ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός στην Ελλάδα. Ο Αντώνης Δημητριάδης πλέον είναι το γούρι μου».

Από τα πιο αστεία περιστατικά που έχει βιώσει στα 21 χρόνια του θεσμού ήταν τα εξής:

«Ήταν από τα πρώτα χρόνια, στο θέατρο Βράχων πίσω δεν υπήρχαν καμαρίνια, αλλά κάτι σαν τροχοβίλες, που μπαίναμε όλοι για να αλλάξουμε. Άλλαζα ρούχα και ήταν μία στιγμή που είχα λιγότερα από 3 λεπτά, έπρεπε να φτάσω στο κοντέινερ και έχω αγχωθεί γιατί καθυστερούμε. Μπαίνω μαζί με τον στυλίστα και βλέπω στο ‘καμαρίνι’ κόσμο και έπρεπε να ξεντυθώ. Αρχίζω να ουρλιάζω ‘βγείτε έξω όλοι τώρα!’. Έχω πάθει υστερία, πέφτει σιγή και ακούω μία φωνή ‘εντάξει Θέμη’ και βλέπω τον Σάκη Ρουβά», είπε.

«Είχε έρθει η Πέγκυ Ζήνα να πει το ‘Νόημα’. Ήταν ένας μηχανισμός με βιολιά που περιστρεφόταν, όμως το μηχάνημα δεν το έκανε. Εγώ είμαι από πίσω, δεν έβλεπα τίποτα. Τελειώνει το τραγούδι, βγαίνω πάνω στην σκηνή και ξαφνικά νιώθω ένα χέρι. Μου λέει η Πέγκυ ‘Θέμη μου, θα το ξαναπάμε’ και ξαναείπε όλο το τραγούδι», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.