Ένα 24ωρο από τη ζωή του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, και τον σκύλο τους, τη Φάρλι, κατέγραψε το περιοδικό Grace που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής».

Το περιοδικό ακολουθεί και καταγράφει μια ολόκληρη μέρα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Με τον Τάιλερ να έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του, τις πρώτες ελληνικές λέξεις που έχει μάθει, τον Στέφανο Κασσελάκη να κοιτάει στα μάτια την αγαπημένη του Farlie και το ζευγάρι να σκέφτεται από τώρα όπως φαίνεται τις καλοκαιρινές διακοπές και… το κερασάκι στην τούρτα, όπως λέει ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Μοιράζονται τα σχέδιά τους για το καλοκαίρι, αλλά και τον γάμο τους τον Αύγουστο. Εκείνο που φαίνεται να δυσκολεύει τον σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μαθήματα ελληνικών.



"GRACE": Το παρασκήνιο της συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη


Η Ειρήνη Ζουρνατζή, διευθύντρια του «GRACE» και grace.gr, ήταν η δημοσιογράφος που κατέγραψε το 24ωρο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο αναφορικά με αυτή την εμπειρία και τι ήταν αυτό που αποκόμισε η ίδια απάντησε:

«Ήταν ένα πλήρες 24ωρο με ένα πολιτικό αρχηγό που μας μυήσει σε ένα νέο μοτίβο πολιτικού αρχηγού στην χώρα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο εξωστρεφή και πραγματικά είναι διάφανος, είναι αυτό που βλέπετε στο βίντεο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε η κα. Ζουρνατζή: «Καθόλη την διάρκεια ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε να μιλάει με τον κόσμο και όλοι ήθελαν να τον προσεγγίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης έλεγε διαρκώς στους συνεργάτες του και στην φρουρά του ”αφήστε όλο τον κόσμου να φωτογραφηθεί μαζί μου”».