Ξέγνοιαστες στιγμές με χαλαρή διάθεση και μπάνια στη θάλασσα έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες η Δανάη Μπάρκα, με τη δημοφιλή παρουσιάστρια να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους άκρως καλοκαιρινά στιγμιότυπα.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα ανήρτησε προ ολίγων ημερών σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου καταγράφεται να απολαμβάνει τις βουτιές της σε κάποια παραλία. Οι εικόνες αυτές απέσπασαν αμέσως χιλιάδες likes και θετικά σχόλια από τους ακολούθους της.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, η Δανάη Μπάρκα επανήλθε με μερικές ακόμα καλοκαιρινές εικόνες από την Πελοπόννησο, όπου βρέθηκε για το Σαββατοκύριακό της. Οι νέες αυτές αναρτήσεις ενθουσίασαν ακόμα περισσότερο τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης από τις διακοπές της.

Δανάη Μπάρκα: Οι φωτογραφίες που «ανέβασε» από το Σαββατοκύριακό της

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» «ανέβασε» μια selfie φωτογραφία της από το μπάνιο του καταλύματος όπου φαίνεται να πέρασε το Σαββατοκύριακό της. Στη φωτογραφία, η Δανάη ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας το στράπλες μαύρο μαγιό της και γυαλιά ηλίου και κρατώντας τον καφέ της.

Επιπλέον, η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες από την πισίνα του καταλύματος αλλά και από την παραλία, δίνοντας μια πλήρη εικόνα των όμορφων στιγμών που πέρασε. Οι followers της δεν άργησαν να σχολιάσουν θετικά και να της ευχηθούν να συνεχίσει να περνάει υπέροχα.