Η Σελίν Ντιόν παρουσίασε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της.

Στην πρεμιέρα για το «I Am: Celine Dion» ένα ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στη ζωή της θρυλικής ερμηνεύτριας και στη μάχη της με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, το σύνδρομο σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), παρουσίασε την ταινία και ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους, μεταξύ των οποίων και τα παιδιά της.

Η «βασίλισσα της μπαλάντας» πλησίασε τη σκηνή για να μιλήσει εν συντομία για το ντοκιμαντέρ και αμέσως έγινε δεκτή με μία θύελλα χειροκροτημάτων. Στην αρχή της ομιλίας της ευχαρίστησε την γιατρό της, Δρ Αμάντα Πικέ, και την σκηνοθέτιδα του ντοκιμαντέρ, Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι. Η 56χρονη τραγουδίστρια είπε επίσης στο κοινό ότι ήταν το μεγαλύτερο πλήθος στο οποίο είχε εμφανιστεί εδώ και χρόνια.


Σελίν Ντιόν: Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την υποστήριξη από τα παιδιά μου

«Φυσικά, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την καθημερινή αγάπη και υποστήριξη από τα υπέροχα παιδιά μου», είπε. Η Ντιόν έχει τρεις γιους, τον Ρενέ-Σαρλ, 23 ετών και τους δίδυμους Nέλσον και Έντι, 13 ετών, με τον αείμνηστο σύζυγό της, Ρενέ Ανιέλι. «Ευχαριστώ, Ρενέ-Σαρλ. Ευχαριστώ, Νέλσον. Ευχαριστώ, Έντι. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε καθώς το κοινό διατήρησε το παθιασμένο χειροκρότημα του.


Και συνέχισε, «Και χάρη σε εσάς, θαυμαστές μου, η παρουσία σας στο ταξίδι μου ήταν ένα δώρο πέρα ​​από κάθε μέτρο. Η ατελείωτη αγάπη και η υποστήριξή σας για όλα τα ζητήματα με έχουν συγκλονίσει μέχρι αυτή τη στιγμή», είπε η Σελίν Ντιόν.

Συνέκρινα τον εαυτό μου με ένα μήλο

«Μια από τις ιστορίες που θα ακούσετε από εμένα σε αυτήν την ταινία καθώς διάβαζα, μαθαίνοντας για την κατάστασή μου. Συνέκρινα τον εαυτό μου- και δεν το λέω αυτό επειδή είμαστε στη Νέα Υόρκη - αλλά συνέκρινα τον εαυτό μου με ένα μήλο. Ακούγεται ότι το επινοήσαμε, αλλά το έκανα και ήμουν στο Λας Βέγκας», αστειεύτηκε. «Όταν είπα στον εαυτό μου ότι συνέκρινα τον εαυτό μου με ένα μήλο από ένα δέντρο, [είπα], "Δεν θέλω εσείς [οι θαυμαστές] να περιμένετε άλλο στην ουρά αν δεν έχω γυαλιστερά μήλα για εσάς." », συνέχισε. «Λοιπόν, πριν από μερικές μέρες, είδα ένα μήνυμα από έναν θαυμαστή και μου έλεγε: «Δεν είμαστε εδώ για το μήλο. Είμαστε εδώ για την αλήθεια».



Αυτή η ταινία είναι η ερωτική μου επιστολή προς τον καθένα από εσάς

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερή είμαι που έχω τους φίλους μου στη ζωή μου», είπε καθώς σκούπισε ένα δάκρυ. Στη συνέχεια, συνάντησε στη σκηνή τον γιό της, ο οποίος της έφερε ένα χαρτομάντιλο. «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που είστε μέρος του ταξιδιού μου. Αυτή η ταινία είναι η ερωτική μου επιστολή προς τον καθένα από εσάς", ανέφερε στη συνέχεια η Σελίν Ντιόν.
«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που είστε μέρος του ταξιδιού μου»

«Ελπίζω να σας δω όλους ξανά πολύ σύντομα», κατέληξε καθώς έγινε δεκτή με χειροκροτήματα. Μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή, η Ντιόν και η Τέιλορ έγνεψαν στο κοινό καθώς συνέχιζαν να λαμβάνουν χειροκροτήματα. Η πέντε φορές νικήτρια των Grammy φόρεσε ένα ολόλευκο look που περιελάμβανε μια μακριά φούστα και μια κομψή μακρυμάνικη μπλούζα για την εκδήλωση.