Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση με τον πατέρα της αλλά και τον θάνατό του προχώρησε η Στεφανία Γουλιώτη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Όσα δε λέμε» της Άννας Δρούζα.


Στεφανία Γουλιώτη: Ξεκίνησε από καρκίνο στο μυελό των οστών

«Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Είδα όλη την πορεία του ανθρώπου, από τον λεβέντη άντρα μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα. Επτά χρόνια κράτησε αυτό. Ξεκίνησε από καρκίνο στο μυελό των οστών. Θεωρώ μεγάλη τύχη ότι ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή τη διαδικασία. Έμαθα και για τον εαυτό μου πολλά πράγματα μέσα από αυτό», αποκάλυψε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν τον είδα στη ΜΕΘ

«Εθελοτυφλούσα φοβερά. Το μεγαλύτερο σοκ, το να δεις που φτάνει ο άνθρωπος, ήταν όταν τον είδα στη ΜΕΘ… Έφυγε σε κώμα. Τον ξύπνησαν λίγο, εκεί έβλεπε ότι φεύγει αλλά δε φεύγει και δεν καταλάβαινε. Δε μας άφησαν να του μιλήσουμε πριν φύγει. Πιο πριν όμως ήμασταν μαζί, είπαμε όμορφα πράγματα, είπαμε και άσχημα» ανέφερε στη συνέχεια η Στεφανία Γουλιώτη.


Έχω πληγωθεί πολύ από τον πατέρα μου

«Ήταν μια σχέση που είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Έχω πληγωθεί πολύ από τον πατέρα μου, έχω ακόμα πολύ θυμό κι αυτό είναι μια απόδειξη ότι η σχέση με έναν άνθρωπο δεν τελειώνει όταν αυτός φύγει» κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: