avatar

Ο Εξαρχείων
Ανδρέας Μαζαράκης

Απόβαση του Χόλιγουντ στην Ελλάδα: Οι παγκόσμιας εμβέλειας διάσημοι που επέλεξαν τα ελληνικά νησιά

Δεκάδες διάσηµοι σταρ

Ποιοι ήρθαν πρώτη φορά και ποιοι είναι λάτρεις της χώρας μας

xoligount_stin_ellada
Το καλοκαίρι είναι στην αρχή του ακόµη και η Ελλάδα έχει υποδεχτεί δεκάδες διάσηµους σταρ, που επιλέγουν τη χώρα µας για τις διακοπές τους. Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι που πάτησαν σε ελληνικό έδαφος για επαγγελµατικό λόγο, ωστόσο το αποτέλεσµα είναι πως τόσο τα νησιά όσο και η πρωτεύουσα γέµισαν µε προσωπικότητες που σπάνια βλέπεις να κυκλοφορούν δίπλα σου.

Στη ροµαντική Σαντορίνη εθεάθη την περασµένη βδοµάδα η Κλόντια Σίφερ, το supermodel των 90’s, που εξακολουθεί µέχρι και σήµερα, στα 53 της χρόνια, να εντυπωσιάζει µε την οµορφιά της. Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στη χώρα µας, αποσπώντας δεκάδες χιλιάδες likes. Να υπενθυµίσουµε πως το διάσηµο µοντέλο, που αγαπά τη χώρα µας, πέρσι έκανε διακοπές στην Αντίπαρο.

Τα νησιά και η πρωτεύουσα γέμισαν με προσωπικότητες που σπάνια βλέπεις να κυκλοφορούν δίπλα σου

Για ακόµα µία χρονιά ο σεΐχης και πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ, Αλ Θάνι, απολαµβάνει τις οµορφιές της Σκιάθου. Ο σεΐχης έφθασε µε τη µήκους 133 µέτρων θαλαµηγό του, «Al Mirqab», που είναι αγκυροβοληµένη στον όρµο της ακτής Μάραθα, απέναντι από το «Skiathos Palace» -ένα από τα πιο γνωστά πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων-, καθώς είναι γνωστή η πολυετής φιλική σχέση του σεΐχη µε την οικογένεια ∆ερβένη. Ο Αλ Θάνι χαλάρωσε στο «Skiathos Palace», όπου συναντήθηκε και µε τον ιδιοκτήτη Αρη ∆ερβένη. Μάλιστα, συναντήθηκε και µε τον δήµαρχο Σκιάθου, Θ. Τζούµα, µέσα στο µυθικό γιοτ του. Πέρασµα από την Ελλάδα έκανε και ο Τοµ Κρουζ.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε πρόσφατα έξω από το ιδιωτικό του τζετ στο αεροδρόµιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου έκανε στάση για ανεφοδιασµό. Αµέσως µετά ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Επικίνδυνες αποστολές» πέταξε για Θεσσαλονίκη, όπου και εκεί η επίσκεψή του δεν διήρκεσε πολύ. Η Κάιλι Μινόγκ βρίσκεται στη Μύκονο, απολαµβάνοντας τις διακοπές της µαζί µε τον ατζέντη της και µία αγαπηµένη της φίλη. Την πρώτη ηµέρα φωτογραφήθηκε και µε τη Σούλα Λιάκου, αφού η διάσηµη σταρ µένει στο «Cavo Tagoo».

Ο 34χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής Τζο Τζόνας, που έγινε γνωστός από τη συµµετοχή του στο συγκρότηµα Jonas Brothers, βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές. Ο ίδιος µάλιστα είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τη συναυλία των Coldplay. Την άφιξη και παραµονή του στη χώρα µας έκανε γνωστή ο ίδιος µέσα από αναρτήσεις του σε Ιnstagram και ΤikΤok, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιεί την ακριβή τοποθεσία του. Από τα posts του αντιλαµβανόµαστε ότι βρίσκεται σε κάποιο πανέµορφο ελληνικό νησί. Παρ’ όλα αυτά, φωτογραφήθηκε να κάνει µπάνιο στη Βουλιαγµένη µε τη Λιβανέζα ηθοποιό Λάιλα Αµπντάλα. Χωρίς να δίνει στίγµα για το πού βρίσκεται, ανεβάζει φωτογραφίες και ο Γάλλος τραγουδιστής Σλιµάν, που βρίσκεται στη χώρα µας.

Για τα εγκαίνια 

Ο Λουσιέν Λαβίσκουντ, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην επιτυχηµένη σειρά «Emily in Paris», αλλά και ως φηµολογούµενος νέος σύντροφος της Σακίρα, ταξίδεψε στη Μύκονο για τα εγκαίνια νέου καταστήµατος του Τόµι Χίλφιγκερ στα Ματογιάννια. Στα ίδια εγκαίνια βρέθηκε φυσικά και ο σχεδιαστής Τόµι Χίλφιγκερ, αλλά και το πρώην «αγγελάκι» της Victoria Secret από τη Γερµανία, Ρόµι Στριτζντ.

Το Grand Opening Party του «One&Only Aesthesis», του πρώτου ελληνικού project της Kerzner International, συγκέντρωσε αµέτρητες λαµπερές παρουσίες από το εξωτερικό και τη χώρα µας στο πιο µαγικό παραθαλάσσιο καταφύγιο, σε ένα weekend γεµάτο µε συναρπαστικά happenings. Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν σηµαντικές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό κόσµο, όπως οι τραγουδιστές Κάιλι Μινόγκ και Τζο Τζόνας, οι ηθοποιοί Κιµ Κατράλ, Λουκ Εβανς, Λίαµ Χέµσγουορθ, Σανέλ Ιµάν και τα µοντέλα Καρολίν Νταρ, Γκαµπριέλα Μπρουκς και Τζον Κορταχαρένα, ο οποίος επισκέφτηκε και την Ακρόπολη, καθώς και ο γνωστός σχεδιαστής Ολιβιέ Ρουστέν. Η Λίντσεϊ Λόχαν αγαπάει την Ελλάδα, γι’ αυτό και την επιλέγει σχεδόν κάθε χρόνο για τις διακοπές της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η διάσηµη ηθοποιός έκανε µια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις της και ταξίδεψε στη Μύκονο µαζί µε τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάµας, ώστε να καλωσορίσουν από εκεί το καλοκαίρι και να ζήσουν µερικές στιγµές ξεγνοιασιάς.

Των Σπ. Τριάντου, Κ. Τσακίρη

*Δημοσιεύτηκε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών