Ο Όστιν Μπάτλερ μοιράστηκε μια τρυφερή στιγμή με τη σύντροφό του, Κάια Γκέρμπερ, στην πρεμιέρα της ταινίας «The Bikeriders» τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Ο 32χρονος υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός - ο οποίος υποδύεται το μέλος της συμμορίας μοτοσικλετιστών Μπένι στο έργο - εθεάθη να δίνει ένα φιλί στο 22χρονο μοντέλο, σε ένα βίντεο που μοιράστηκε το ET.

Στο κλιπ, ο ηθοποιός περιηγείται μέσα στο πλήθος του πριν συναντήσει την κόρη της Σίντι Κρόφορντ και της δώσει στα γρήγορα ένα φιλί.

Ο Μπάτλερ επέλεξε για την επίσημη περίσταση ένα ολόμαυρο κοστούμι χωρίς πουκάμισο και με μια ζώνη που έδενε στη μέση. Η Γκέρμπερ, από την πλευρά της, φόρεσε ένα κομψό, μίνι, μαύρο φόρεμα.

56554

Στη λαμπερή εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, η συμπρωταγωνίστρια του Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ, ο Τζέισον Μομόα, η Σερ, ο Νόρμαν Ρίντους, ο Μάριο Λόπεζ και άλλοι.

Η ταινία «The Bikeriders» αφηγείται τη φανταστική ιστορία μιας λέσχης μοτοσικλετιστών του Σικάγο που ονομάζεται «The Vandals» και είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του φωτογράφου Ντάνι Λιόν του 1967.