Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου τους τραγουδιού με τίτλο «Feels Like I’m Falling In Love» πραγματοποίησαν πριν λίγες ημέρες στο Ηρώδειο οι Coldplay, με το διάσημο συγκρότημα να προχωρά σε μία νέα ανάρτηση σχετικώς.

Το διάσημο βρετανικό συγκρότημα ανέβασε ένα βίντεο από τα γυρίσματα, σχολιάζοντας στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης: «Πρέπει να το δείτε, αν πρόκειται να έρθετε σε μία από τις συναυλίες μας αυτό το καλοκαίρι».

Δείτε το βίντεο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coldplay (@coldplay)



Η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μεταξύ του συγκροτήματος και των θαυμαστών τους ήταν ιδιαίτερη φιλική με το συγκρότημα και το κοινό να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτό που ζούσαν. Μάλιστα, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Κρις Μάρτιν καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης και προσιτός, με το ελληνικό κοινό να τραγουδάει δυνατά το «Feels Like I’m Falling In Love».



Μετά το τέλος της μαγνητοσκόπησης ο Κρις Μάρτιν γονάτισε στη σκηνή και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη, ενώ φίλησε το δάπεδο του Ηρωδείου, δείχνοντας, με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, το σεβασμό του προς χώρο αυτό, αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της.