Η Νικόλ Χριστοδούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «Tύπος tv», και αναφέρθηκε σε όλα, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την ταλαντούχα ηθοποιό.

Πόσα χρόνια μετράς στον κόσμο της υποκριτικής; Ονειρευόσουν από μικρή να γίνεις ηθοποιός;

Ασχολούμουν από 4 ετών ερασιτεχνικά. Επαγγελματικά, από το 2021. Όταν ήμουν παιδάκι, το έλεγα, αλλά κανείς δεν με έπαιρνε στα σοβαρά, γιατί όλα τα παιδάκια σχεδόν το ζητάνε, θυμάμαι ότι από πολύ μικρή, αντί να παίζω με κούκλες, επινοούσα ιστορίες με υπαρκτά πρόσωπα της ζωής μου κι έκανα σκετσάκια μόνη μου. Μετά, στην εφηβεία, επηρεάστηκα πολύ από ατάκες τύπου «δεν είναι δουλειά αυτό», «οι ηθοποιοί πεινάνε», «θα πεθάνεις στην ψάθα» κι άλλα τέτοια δακρύβρεχτα. (Γέλια.) Έτσι, αποφάσισα να το διατηρήσω σαν σταθερό μου χόμπι και να ακολουθήσω άλλο δρόμο. Στην πορεία, όμως, και με μια αφορμή, αποφάσισα να μη βασίζομαι στις γνώμες, στις «πάνσοφες» συμβουλές τρίτων και να ακούσω το ένστικτό μου. Έτσι, ακολούθησα την υποκριτική, με ό,τι ρίσκο κι αν συμπεριλάμβανε αυτό.


Έμαθα ότι έχεις πολύ καλή φωνή! Ισχύει;

Ποιος το είπε, να τον βγάλω να τον κεράσω; (Γέλια.) Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω αντικειμενικά, θα σου πω μόνο ότι είμαι με τις μέρες μου... Κάποιες φορές με ακούω και μου αρέσει η φωνή μου και κάποιες άλλες λέω: «Ναι, ΟΚ, άσ’ το καλύτερα...». (Γέλια.) Σίγουρα, όμως, δεν υπάρχει μέρα που να μην τραγουδήσω, ακόμα και μόνη μου στο σπίτι.



Τραγουδίστρια θα γινόσουν;

Ένα διάστημα ομολογώ πως σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να το συνδυάσω με την υποκριτική, να τα κάνω και τα δύο επαγγελματικά, αλλά ένιωθα ότι πρέπει να επενδύσω πολύ στο φωνητικό κομμάτι πριν το τολμήσω. Δεν ένιωθα έτοιμη δηλαδή, ένιωθα ότι έχω απλά μια καλή βάση. Μετά ήρθε η σειρά «Η Γη της Ελιάς» και το έβαλα στην άκρη.