Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια κάνοντας repost την ανάρτηση ενός φιλικού προσώπου του ζευγαριού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όπως βλέπουμε, η Λελέ Γκόφα είναι χαμογελαστή, αλλά δεν αποκάλυψε τον λόγο που επισκέφτηκε το θεραπευτήριο.

Πριν από λίγο καιρό η Λελέ Γκόφα είχε βρεθεί ξανά το νοσοκομείο κάνοντας εκείνη τη φορά η ίδια ανάρτηση στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, πως το ζευγάρι έχει αποδείξει πως είναι μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα μιας και τα τελευταία χρόνια έχει ζήσει πολύ σημαντικές περιπέτειες.


Η επέμβαση που υποβλήθηκε η Λελέ Γκόφα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, η Λελέ Γκόφα υποβλήθηκε σε ρομποτική επέμβαση, καθώς ταλαιπωρείται αρκετά χρόνια με στένωση σε σπονδύλους και κήλες.


Λελέ Γκόφα: Η ανάρτηση από το νοσοκομείο

Η Λελέ Γκόφα, ντυμένη στα κόκκινα γράφει «θα ισιώσω που θα πάει», χωρίς να γράφει περαιτέρω λεπτομέρειες με το τι έπαθε.

Λελέ Γκόφα

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα διανύουν πλέον 14 χρόνια κοινής πορείας και μάλιστα 6 από αυτά είναι παντρεμένοι. Ο έρωτάς τους αντέχει στο χρόνο. Οι δυο τους απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί, να κάνουν βόλτες, ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας και πάντα θαυμάζουν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο.

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα γνωρίστηκαν σε μια συναυλία το 2010 και αυτό ήταν αρκετό για το αγαπημένο ζευγάρι να είναι από τότε μαζί. Ενώ τον Δεκέμβριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, τη Λήμνο σε έναν κλειστό γάμο και μακριά από την δημοσιότητα ενώ καλεσμένοι ήταν στενοί φίλοι και τα τέσσερα παιδιά του Στέλιου. Η Λελέ έκτοτε είναι πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή ενώ έχει εργαστεί και στα κέντρα στα οποία εμφανιζόταν ο τραγουδιστής.

Στέλιος Ρόκκος: Με τη Λελέ είμαστε 14 χρόνια