Είναι μια αγαπημένη συνήθεια της Αναστασίας Παντούση και του Ιωάννη Παπαζήση όλα τα χρόνια που είναι μαζί, και ας μιλάνε σπάνια για τη σχέση τους.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν την Άνοιξη του 2022 στα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο ποτάμι», όπου συμπρωταγωνιστούσαν, όπου και άρχισε να ακούγεται για πρώτη φορά πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό εκείνου από την επί 15ετίας σύντροφό του και μητέρα του γιου του, τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου και την επίσης λήξη της 8ετούς σχέσης της Αναστασίας Παντούση.

Παρά τις φήμες όμως οι ίδιοι άργησαν πολύ να επιβεβαιώσουν πως είναι μαζί. Ακόμα και σήμερα πολύ σπάνια μιλάνε δημόσια για την προσωπική του ζωή, και ακόμα πιο σπάνια ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media που διατηρούν.

Πριν μία εβδομάδα η Αναστασίας Παντούση έβαλε μια όμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία από τους δυο τους στη θάλασσα, αλλά το πρόσφατο ταξίδι της στο Βερολίνο, στη συνέχεια όμως στο Λονδίνο επέλεξε να μην το συνδέσει με εκείνον καθόλου.

Αναστασία Παντούση και Ιωάννης Παπαζήσης


Κι ας βρέθηκαν και οι δύο, κατά τύχη μάλλον στη μεγάλη συναυλία της PINK στη βρετανική πρωτεύουσα. Κι ας περνούσαν από τα ίδια σημεία της πόλης. Εκείνη μάλιστα προτίμησε να κάνει το ταξίδι stories, που χάνονται σε ένα 24ωρο. Εν αντιθέσει με τον Ιωάννη Παπαζήση που ανέβασε τρία ποστ, χωρίς την Αναστασία Παντούση φυσικά, αλλά με τα παπούτσια της.


Σε μία από τις φωτογραφίες μέσα στο τρένο φαίνεται το δικό του πόδι και δύο γυναικεία πόδια με γκρι μποτάκια.

Αναστασία Παντούση