«Υπήρχε βία στις σχέσεις μου - δεν καταλάβαινα το γιατί», έλεγε πέρυσι η Στεφανία Γουλιώτη και φέτος προέβη σε σειρά αποκαλύψεων.

*Διαβάστε εδώ: Στεφανία Γουλιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της – "Είδα όλη την πορεία μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα"


Στεφανία Γουλιώτη: Οι σεξουαλικές επιλογές μου ίσως να ήταν διαφορετικές αν δεν είχε σκοτωθεί το πρώτο μου αγόρι

Η καταξιωμένη ηθοποιός τόνισε: «Οι σεξουαλικές επιλογές μου ίσως να ήταν διαφορετικές αν δεν είχε σκοτωθεί το πρώτο μου αγόρι. Ξύπνησα ένα πρωί και μου είπαν: “O Λάζαρος σκοτώθηκε”. Πέθανε σε πολύ τρυφερή ηλικία. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός που μου καθόρισε τη ζωή», εξομολογήθηκε on camera η πρωταγωνίστρια του «Maestro» και περιέγραψε: «Πάρα πολλές επιλογές που έκανα μετά επηρεάστηκαν από αυτό. Μέχρι και το ότι επέλεξα να πάω σε σχολείο θηλέων».

Εδώ αξίζει να προσθέσουμε ότι από τα ελάχιστα που γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή είναι πως είχε υπογράψει το 2017 σύμφωνο συμβίωσης με την τότε σύντροφό της, Χριστίνα. Ο γάμος τους είχε πραγματοποιηθεί στην Εύβοια, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν το δικαίωμα να είναι σε σύμφωνο συμβίωσης. Γιατί ο καθένας να μην μπορεί να ζει τη ζωή του όπως επιθυμεί;», δήλωνε τότε. Αλλά, όπως είχε αποκαλύψει στο «Πάμε Δανάη», στο Mega, τον προπερασμένο Νοέμβριο ήταν μόνη.

Όσο για την τωρινή της συνέντευξη στην εκπομπή της Άννας Δρούζα, μία συνέντευξη-κατάθεση ψυχής, πέρασε και σε άλλες αποκαλύψεις. «Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς με την ανθρώπινη εξαθλίωση, ώστε να μπορέσεις ίσως κάποτε να συμφιλιωθείς με τον αποχωρισμό. Μόλις το κάνεις αυτό, τότε θα συμφιλιωθείς με τον θάνατο. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο και τον είδα από λεβέντη μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα. Ήταν επτά χρόνια, ξεκίνησε από πολλαπλό μυέλωμα των οστών. Είμαι περήφανη που ήμουν δίπλα του σε όλο αυτό. Το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν τον είδα στη ΜΕΘ: ένα σώμα που δεν καταλαβαίνει τι του συμβαίνει. Έφυγε σε κώμα, τον ξύπνησαν λίγο, αλλά ένιωθε ότι έφευγε. Είπαμε όμορφα και άσχημα πράγματα πριν φύγει. Έχω πληγωθεί πολύ από εκείνον, έχω ακόμα θυμό μαζί του. Μου έλειπε η κατανόηση, ενώ είχα ανάγκη κάποιον να με βοηθήσει να “ανοίξω”. Το έψαχνα απελπισμένα αλλού και το βρήκα τελικά στο θέατρο. Κανένας γονιός δεν αποδέχεται τα παιδιά του. Απλώς κάποιοι δεν τα ενοχλούν», κατέληξε.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 19/06/2024