Στο Λονδίνο βρίσκονται αυτές τις μέρες τα περισσότερα μέλη των Greek Royals. Aφενός, ο πρωτότοκος του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, Παύλος, με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ ήταν καλεσμένοι και βεβαίως φωτογραφήθηκαν -μαζί μάλιστα με τον ιδρυτή των Duty Free, πατέρα της Μαρί Σαντάλ και την αδελφή της, Πία- στα εγκαίνια του Peninsula Hotel, αφετέρου ο Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ παρευρέθηκαν στην πρώτη μέρα των εκδηλώσεων του Ασκοτ.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η πιο οικονομική διανυκτέρευση στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο-κόσμημα της βρετανικής πρωτεύουσας είναι στις 1300 βρετανικές λίρες. Μια ανάσα από το Πικαντίλι, άνοιξε τις πόρτες του την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα έγιναν τα επίσημα εγκαίνιά του.

Γνωστό από το Χονκ Κονγκ -εκεί δεσπόζει εδώ και 157 χρόνια το πρώτο Peninsula, το οποίο έχουν λατρέψει οι απανταχού celebrities, σοσιαλιτέ και επιχειρηματίες που έχουν επισκεφτεί το Χονγκ Κονγκ- ενισχύει την λέξη πολυτέλεια όπως την εννοούν οι Λονδρέζοι, αλλά και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.

Δείτε φωτογραφίες:

thumbnail_peninsula2
peninsula1
thumbnail_pia
thumbnail_mariechantal-babas-pavlos


Τι σημαίνει αυτό; Έχει «άρωμα» και «αέρα» παλατιού: Θυμίζει και αναγεννησιακό παλάτι, όπως ήταν η επιταγή των ιδιοκτητών του. Δεν μπορούσε μια lady σαν τη Μαρί Σαντάλ να λείψει, ούτε βέβαια και ο Παύλος. Από την άλλη, η Μαρία-Ολυμπία επισκέφτηκε τη γκαλερί Gagosian προκειμένου να θαυμάσει τις δημιουργίες της φίλης της, Ευγενίας Νιάρχου.

Ο μικρότερος, δε, αδελφός του Παύλου, Φίλιππος, μαζί με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ, βρέθηκαν στο Άσκοτ, την πρώτη ημέρα των καθιερωμένων Ιππικών Αγώνων. Εκεί συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με την πριγκίπισσα Νίνα, με τη Ζάρα Τίνταλ (κόρη της πριγκίπισσας Άννας της Μεγάλης Βρετανίας), και με τον Μάικ Τίνταλ.

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο -παραδοσιακά- πιο "ακριβοθώρητο" κοσμικό γεγονός για τις ιπποδρομίες στη Βρετανία, με τη Νίνα να κλέβει τα φλας φορώντας μεταξωτό σιφόν, αξίας 7.000 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες:

thumbnail_nina-philippe2
thumbnail_nina-philippe