Στα Μad Video Music Awards 2024 βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2024.

Δείτε ακόμη - Βασάλος για Βαλαβάνη: "Δεν υπάρχει φιλία, το συναίσθημα δεν φεύγει ποτέ" - Οι σχέσεις που έχουν μετά τον χωρισμό τους (Βίντεο)

Μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν αλλά και για τον πρώην της, Κωνσταντίνο Βασάλο.


Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο σύντροφός μου σήμερα δεν με είδε γιατί δούλευε

«Ζητάω συμβουλές γενικότερα από τους φίλους μου όταν είναι να φορέσω κάτι, αν τους αρέσει. Ο σύντροφός μου σήμερα δεν με είδε γιατί δούλευε. Θα με δει μετά στις φωτογραφίες» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όπου πιθανότατα θα βρίσκεται ξανά στο πλευρό του Κώστα Τσουρού.


Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, αγάπη υπάρχει

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, αγάπη υπάρχει και δεν το συζητώ. Φίλοι κολλητοί δε θα είμαστε όπως είπε και ο Κωνσταντίνος. Περάσαμε φανταστικά, του έχω μεγάλη αγάπη και γνωρίζω ότι είμαι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή του. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τη ζωή του και έχουμε επιλέξει να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Γιατί όχι να μη συναντιόμασταν και επαγγελματικά;».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: