Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποκάλυψε την πάθηση, με την οποία είχε διαγνωστεί το παιδί που απέκτησε με τον Τράβις Μπάρκερ.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του, τον Νοέμβριο. Όπως είπε στο ριάλιτι «The Kardashians» η Κόρτνεϊλ, το παιδί είχε μαζέψει υγρό στους πνεύμονές του, ενώ βρισκόταν ακόμα στην κοιλιά της.

Εξήγησε λοιπόν, πως πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση, η οποία την οδήγησε στο χειρουργείο. «Η πάθηση που έχει είναι εξαιρετικά σπάνια, αλλά επίσης, είμαστε πολύ τυχεροί που το εντοπίσαμε τόσο νωρίς», είπε χαρακτηριστικά.




Tο υγρό είχε φύγει από τα πνευμόνια

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ενώ η ίδια υποβλήθηκε σε επέμβαση, το υγρό στους πνεύμονές του ξεκίνησε να επιστρέφει σε κάποια φάση της εγκυμοσύνης της.

«Παρακολουθούσα ένα ντοκιμαντέρ που ονομάζεται "Heal" που αφορούσε τη δύναμη της θετικής σκέψης και πώς η σκέψη μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας. Άρχισα να μιλάω κάθε μέρα στο μωρό, λέγοντάς του τις προσευχές μου. Από όταν άλλαξα νοοτροπία, το υγρό είχε φύγει τελείως από τα πνευμόνια του και μετά, δεν είχαμε ούτε ένα πρόβλημα», εξηγεί.

Στο ίδιο επεισόδιο, φάνηκε η αντίδραση του Τράβις Μπάρκερ, όταν έμαθε για το πρόβλημα του μωρού. «Δεν θέλω να γεννηθεί νωρίς, θέλω να σιγουρευτώ ότι όλα είναι τέλεια. Θέλω τα πνευμόνια του να είναι εντάξει», είχε πει.