Η Κιμ Καρντάσιαν δέχεται αρκετές προτάσεις από παραγωγούς για συμμετοχή σε ταινίες ή σειρές, μετά τη συμμετοχή της στο «American Horror Story».

Όπως είπε στο ριάλιτι «The Kardashians», θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τα πάει καλά, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία που έγραψε η Πάολα Πελ και η Ζανίν Μπρίτο. «Με τόσα πράγματα που έχω να κάνω, κάτι θα πρέπει να εγκαταλείψω. Πιθανότατα, τον ύπνο μου», είπε χιουμοριστικά.


Κιμ Καρντάσιαν: Έχω περίπου 10 χρόνια που θα φαίνομαι ωραία

«Mπορώ να κάνω μια ταινία τον χρόνο. Έχω περίπου 10 χρόνια που θα εξακολουθώ να φαίνομαι ωραία, οπότε μπορώ να το κάνω για τόσο καιρό και μετά να πάρω τον χρόνο μου. Αυτό είναι το 10ετές μου σχέδιο», πρόσθεσε η Κιμ Καρντάσιαν.

Χρειάζομαι λιγότερα μπότοξ για περισσότερα συναισθήματα

Είπε επίσης ότι θα πρέπει να σταματήσει τα μπότοξ, καθώς δεν τη βοηθούν στην έκφραση των συναισθημάτων της μπροστά στην κάμερα. «Νιώθω ότι χρειάζομαι λιγότερα μπότοξ, για περισσότερα συναισθήματα. Αλλιώς δεν θα μπορώ να κλάψω ή να φανώ φοβισμένη», τόνισε η Κιμ Καρντάσιαν.


Μπορεί να είναι μεν πρόθυμη να σταματήσει τις ενέσιμες θεραπείες για να γίνει ηθοποιός, σημείωσε ότι δεν σκοπεύει να χάσει ή να πάρει κιλά για κάποιον ρόλο: «Δεν πρόκειται να πάρω ή να χάσω 10 κιλά για έναν ρόλο. Δεν θα το κάνω αυτό».