Ανησυχία προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Μάριος Φραγκούλης. Ο τενόρος δεν οδηγούσε, ωστόσο χτύπησε στον θώρακα και στα πλευρά με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, ενώ ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του το προσεχές διάστημα.

Όπως ξεκαθάρισε, λίγες μέρες αφότου έχει γνωστή η είδηση, δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας για την υγεία του, αλλά θα χρειαστεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Πλέον ο Μάριος Φραγκούλης έχει επιστρέψει σπίτι του, όπου και προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες του, ώστε να επιστρέψει στο κοινό.

Η ανάρτηση του Μάριου Φραγκούλη για την πορεία της υγείας του

Πριν από λίγες ώρες ο Μάριος Φραγκούλης επανήλθε και, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της ανάρρωσής του. Όπως τόνισε, θα χρειαστούν άλλες 6-7 εβδομάδες, καθώς το χτύπημα ήταν αρκετά δυνατό, αλλά παρόλα αυτά κρατάει ελπίδες ότι μπορεί να επιστρέψει πιο νωρίς.

«Έβδομη μέρα ακίνητος στο κρεβάτι για να ξαναβρώ την ισορροπία μου σαν σώμα σαν μυαλό…Δυνατό χτύπημα και γροθιά στο στέρνο… Ευτυχώς που δεν οδηγούσα και φορούσαμε ζώνες… Μάλλον χρειάζομαι άλλες 6-7 εβδομάδες ακόμα ίσως πιο νωρίς! Εύχομαι καλή αντάμωση σύντομα Φίλοι μου αγαπημένοι και ευχαριστώ για την αγάπη σας… Μάριος», έγραψε ο Μάριος Φραγκούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του.



Ο Μάριος Φραγκούλης είχε ενημερώσει προ ημερών τους ακολούθους του ότι ακυρώνονται οι συναυλίες του, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστώντας τον κόσμο για το ενδιαφέρον.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ζητώ συγγνώμη για την πρόσφατη αναστάτωση και πρέπει να σας πω με το χέρι στην καρδιά πόσο εκτιμώ την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν μεγάλος, απλά η ανάρρωση θα πάρει αρκετό καιρό. Λυπάμαι πολύ για τις αναβολές των πρώτων συναυλιών μας με την Γιώτα Νέγκα και εύχομαι να σας συναντήσω σύντομα. Με πολλή αγάπη και πάντα σεβασμό, Μάριος», έγραφε σε ανάρτησή του ο Μάριος Φραγκούλης.