Όλο το Λονδίνο κινείται στους ρυθμούς της συναυλίας της Τέιλορ Σουίφτ στο Γουέμπλεϊ, ένα event από το οποίο ο δήμαρχος περιμένει ότι θα φέρει έσοδα στη πόλη περίπου 300 εκατομμύρια λίρες!

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα δώσει τρεις συναυλίες (σήμερα 21/6 και το Σαββατοκύριακο), με τον δήμαρχο της πόλης, Σάντικ Καν, να αλλάζει μέχρι και τον χάρτη του μετρό για χάρη της.

Συγκεκριμένα, έβγαλε ειδική έκδοση του χάρτη του μετρό, όπου τα ονόματα των σταθμών, έχουν αντικατασταθεί με… τίτλους τραγουδιών της Αμερικανίδας σταρ.

Σχεδόν 700.000 άτομα αναμένεται να παρακολουθήσουν τις συναυλίες του Λονδίνου, καθώς νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα σκέφτονταν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για μια μουσική εκδήλωση από ό,τι σε άλλες διεθνείς ή βρετανικές πόλεις.

«Καθώς η Τέιλορ προετοιμάζεται για την εναρκτήρια συναυλία της Παρασκευής, είμαστε υπερήφανοι που θα υποδεχτούμε την ίδια και τους θαυμαστές της στο Λονδίνο, με εορτασμούς σε όλη την πρωτεύουσα, όπως ένας ειδικός χάρτης του μετρό, μία ειδική διαδρομή και τοιχογραφίες προς τιμήν της. Ενθαρρύνω τους Swifties όχι μόνο να απολαύσουν τις φανταστικές συναυλίες, αλλά και να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα όσα έχει να προσφέρει το Λονδίνο, και ελπίζω ότι ακόμα περισσότεροι άνθρωποι θα ενθαρρυνθούν να απολαύσουν την απίστευτη ζωντανή μουσική που υπάρχει στην πόλη μας», δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σάντικ Καν.