Την Αθηναϊκή Ριβιέρα επέλεξε η Ιωάννα Σρόιτερ για να γιορτάσει με τον πιο λαμπερό τρόπο τα  γενέθλιά της. Η επιχειρηματίας και σύζυγος του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ αποδείχτηκε τέλεια οικοδέσποινα και μ' ένα μίνι λευκό φόρεμα, που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στο Τhe Royal Beach Vouliagmeni βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μία μια από τις πιο στενές φίλες της Ιωάννας Σρόιτερ, επιλέγοντας μία μια μίνι τζιν φούστα και στράπλες τοπ με κόκκινες και λεπτές ρίγες.

sr1

Μεταξύ άλλων, στο πάρτι έδωσαν το παρών η κουμπάρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Όλγα Λαφαζάνη, η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, η γυμνάστρια Ειρήνη Μαρσέλου αλλά και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ηappy Day, Μαίρη Παλιαλέξη.

sr2

Σπάνια εμφάνιση πραγματοποίησε και η αδερφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Αλεξάνδρα, επιλέγοντας ένα ριγέ ασπρόμαυρο σετ με cropped τοπ και μίνι φούστα, ενώ δεν έλειπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρότι γεννάει σε λίγες εβδομάδες, επιλέγοντας ένα καφτάνι με prints.

st3

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από το λαμπερό πάρτι. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, η Ιωάννα Σρόιτερ πόζαρε με βατραχοπέδιλα αλλά και μάσκα κολύμβησης ανοίγοντας τα δώρα της.

sr4